Βαθμολογία

Παράσχος: «Δεν φταίμε εμείς, ας τους πλήρωνε ο πρόεδρος...»

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από τα Περιβόλια ο Απόλλων Σμύρνης, με τον Γιώργο Παράσχο να τίθεται αντιμέτωπος με την παλιά του ομάδα, τον Πλατανιά, και να δηλώνει πως δεν επηρεάζεται από κάποια... γαλλικά που άκουσε.

Παράλληλα, στη συνέντευξη Τύπου ο πολύπειρος τεχνικός ρωτήθηκε για τους Στάθη και Ντεβέσα που ακολούθησαν το ίδιο δρομολόγιο με εκείνον και ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός προς τον πρόεδρο των Χανιωτών Μανώλη Μαθιουλάκη.

«Άσχετα με τις ύβρεις κάποιων οπαδών, τις οποίες δεν θέλω να λάβω υπ' όψιν μου, χαίρομαι όταν έρχομαι εδώ. Τα τρία χρόνια που δούλεψα εδώ, έχω τις καλύτερες αναμνήσεις. Δεν θα σβήσουν από το μυαλό μου. Πάντα θα έρχομαι εδώ με αγάπη και καλή διάθεση.

Τα παιδιά έκαναν προσφυγή και θα τους έπαιρνε οποιαδήποτε ομάδα. Επειδή τους γνώριζα, τους πήρα στην ομάδα μου. Ας φρόντιζε ο πρόεδρος του Πλατανιά να τους είχε πληρωμένους για να μην κάνουν προσφυγή. Αυτό φταίει ρε παιδιά; Ότι ήρθαν στον Απόλλωνα; Αν ήταν συνεπής απέναντί τους, δεν θα έφευγαν. Πείτε μου, ποιος έχει δίκιο; Και σε αυτό εμείς φταίμε;», δήλωσε ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας». Επίσης, είπε:

Για το παιχνίδι: «Έγινε πολύ δυνατό παιχνίδι. Ήταν καθοριστικό για την επιβίωση και των δύο ομάδων. Κινδυνέψαμε στα πρώτα λεπτά με την ευκαιρία του Ενσικουλού, αλλά ελέγξαμε από εκεί και πέρα το ματς. Γίναμε περισσότερο απειλητικοί από τον Πλατανιά και στο δεύτερο μέρος προηγηθήκαμε κιόλας, παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, με τους δύο επιθετικούς μας να τραυματίζονται και να μην έχουμε άλλη λύση.

Κάναμε ένα γκολ - δώρο, ο Πλατανιάς δύσκολα θα μας ισοφάριζε αν δεν συνέβαινε αυτό, έτσι όπως κλειστήκαμε κιόλας. Μετά την ισοφάριση μας πίεσε ο Πλατανιάς, εκεί πράγματι φοβηθήκαμε, χάσαμε τη συνοχή μας και την ψυχραιμία μας. Δεν μπορέσαμε να πετύχουμε κάποιο άλλο γκολ, που θα μας έδινε τεράστιο αβαντάζ. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Πλατανιά. Έχει ακόμη δρόμο το πρωτάθλημα και μπορεί να ελπίζει».

Για τις καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του: «Καθυστερήσεις; Ο Παπάζογλου έπεσε δύο φορές, μία στο πρώτο και μία στο δεύτερο. Οι δύο αλλαγές που κάναμε ήταν λόγω τραυματισμών, και του Αλμπάνη και του Ελμπάζ. Όπως τράβηξε το πόδι του και τον Ναδάλες. Δεν έγινε κάτι εσκεμμένο».