Βαθμολογία

Βράζουν με Γράφα στη Σπάρτη

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Σπάρτη από το πρωί της Δευτέρας (5/2) μετά την απόφαση του Θωμά Γράφα να αποχωρήσει την ομάδα πηγαίνοντας στα Τρίκαλα αφήνοντας έτσι τους πάντες με ανοιχτό στόμα στη Λακωνία.

Ο 48χρονος τεχνικός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους ακόμη και στη συζήτηση που είχε με τον Δημήτρη Νικόλαρο και κρατούσε ως επτασφράγιστο μυστικό ότι έχει ουσιαστικά ήδη βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Με το που έμαθαν στη Σπάρτη ότι τους άδειασε για τον ΑΟΤ έγιναν έξαλλοι. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως όταν ενημέρωσε ότι φεύγει, το πρώτο πράγμα που του ζητήθηκε ήταν να κάνει υπομονή και να κάτσει στον πάγκο την Κυριακή (11/2) κόντρα στη Δόξα Δράμας.

Την παραμικρή ιδέα δεν είχαν και οι παίκτες και εκείνο που σχολιάστηκε στα αποδυτήρια ήταν πως μετά το ματς με τον Άρη τους έλεγε «δεν πειράζει, πάμε για το επόμενο» κάνοντας σα να μη συμβαίνει τίποτα, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως είχε ήδη μιλήσει με τα Τρίκαλα.

Παρεμπιπτόντως, στη Σπάρτη του χρεώνουν και κακό κοουτσάρισμα σε αυτό το παιχνίδι εκτιμώντας πως ήταν εντελώς άστοχες οι αλλαγές των Τσιμόντζι και Ράντι, ενώ υπήρξε και λεκτικό επεισόδιο με τον Βοσνακίδη. Ο Γράφας τον κατηγόρησε γιατί έχασε τον Δεληζήση στη φάση του γκολ με τον 23χρονο αμυντικό να του απαντά «εσύ φταις με τις αλλαγές σου».

Τέλος, η αναζήτηση προπονητή έχει ήδη ξεκινήσει στους Λάκωνες, που θέλουν να κλείσει αυτό το θέμα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Σάκης Θεοδοσιάδης, Περικλής Αμανατίδης και Άγγελος Διγκόζης είναι τα πρώτα ονόματα που έπεσαν στο τραπέζι.

a-sports.gr