Βαθμολογία

Διασκέδαση στα μπουζούκια για Θάνου-Τζέκο

Ήταν 2004, λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, όταν το σκάνδαλο ντόπινγκ και το τροχαίο ατύχημα των Κατερίνας Θάνου και Κώστα Κεντέρη τάραξε την Ελλάδα.

Οι δύο αθλητές δεν είχαν παρουσιαστεί δύο φορές για έλεγχο ντόπινγκ και η WADA τους κάλεσε και τρίτη φορά. Στην μία ώρα διορία που είχαν για να εμφανιστούν οι δύο αθλητές προσπάθησαν να φτάσουν αλλά δεν συνέβη ποτέ λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχαν.

Οι δυο αθλητές και ο προπονητής τους Χρήστος Τζέκος βρέθηκαν κατηγορούμενοι για την υπόθεση του δηλωθέντος τροχαίου. Η τελική απόφαση ήταν η αθώωση από το Τριμελές Εφετείο των δύο Ολυμπιονικών, ενώ ο Χρήστος Τζέκος κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή, για κατηγορία που αφορούσε κατοχή παράνομων ουσιών, αναγνωρίζοντάς του, ωστόσο, το ελαφρυντικό του πρότερου εντίμου βίου.

Να σημειώσουμε ότι σε πρώτο βαθμό το δικαστήριο είχε κηρύξει ενόχους τους αθλητές και τον προπονητή τους και τους επτά γιατρούς του ΚΑΤ, καθώς και τους αυτόπτες μάρτυρες του τροχαίου ατυχήματος.

Πέρασαν 14 χρόνια με τον Κώστα Κεντέρη να κρατάει εξαιρετικά χαμηλούς τόνους και να παραμένει μακριά παό τα φώτα και την Κατερίνα Θάνου να κάνει δημόσια εμφάνιση με τον Χρήστο Τζέκο στην πρεμιέρα του νυχτερινου κέντρου Ιερά Οδός, όπου εμφανίζονται ο Βασίλης Καρράς, η Καίτη Γαρμπή και ο Χρήστος Μενιδιάτης.

πηγή: thetoc.gr