Βαθμολογία

Ανιγκό: «Η πιο σημαντική νίκη»

Πολύτιμη νίκη που ουσιαστικά σφραγίζει την παραμονή του στην κατηγορία πήρε ο Λεβαδειακός το απόγευμα της Κυριακής (4/2) με 2-0 κόντρα στην Κέρκυρα και γι' αυτό ο Ζοζέ Ανιγκό τη χαρακτήρισε ως την πιο σημαντική.

Ο Γάλλος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου είπε πως η ομάδα του απελευθερώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και προσέθεσε πως στο γήπεδό τους οι Βοιωτοί τα πάνε πολύ καλά, όπως δείχνουν και οι τρεις σερί νίκες.

Αναλυτικά όσα είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημερινή νίκη. Αυτή ήταν η πιο σημαντική νίκη για την ομάδα. Στο πρώτο μέρος οι παίκτες μου είχαν μεγάλο άγχος και ήταν φοβισμένοι. Στο δεύτερο μέρος, αφού βάλαμε γκολ, απελευθερωθήκαμε, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και βάλαμε και δεύτερο γκολ.

Από εδώ και πέρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε βαθμούς και εκτός έδρας. Εντός τα καταφέρνουμε, αλλά εκτός όχι και τόσο καλά. Αν θέλουμε να στοχεύουμε ψηλότερα, πρέπει να παίρνουμε βαθμούς και μακριά από τη Λιβαδειά. Το τελευταίο ματς στο οποίο δεν είχαμε δεχτεί γκολ, μέχρι και πριν το σημερινό, ήταν με τη Λαμία, πριν από πολύ καιρό».