Βαθμολογία

Τα έβαλε με τον επόπτη ο Βαζάκας

Δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα για άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι η Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία γνώρισε την ήττα με 1-0 το απόγευμα της Κυριακής (4/2) κόντρα στον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Βαζάκας είπε πως το αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από τον επόπτη γιατί ο παίκτης του έκανε χέρι εκτός περιοχής και μετατράπηκε σε πέναλτι. Ακόμη σημείωσε πως το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία.

Αναλυτικά όσα είπε: «Το αποτέλεσμα το διαμόρφωσε ο επόπτης. Το λέω αυτό, γιατί ρώτησα τον παίκτη μου και μου είπε ότι το χέρι είναι εκτός περιοχής. Αν ο επόπτης που ήταν δεξιά, είδε απέναντι ότι έγινε πέναλτι... Δίνω συγχαρητήρια στον διαιτητή, ήταν πάρα πολύ καλός, αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο για τον επόπτη. Διαμόρφωσε αποτέλεσμα και την ευθύνη για την ήττα έχει μόνο αυτός.

Ξέραμε ότι παίζαμε με μια ομάδα που παίζει πολύ καλά το passing game. Έχει πολύ καλή κατοχή μπάλας και προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσει προϋποθέσεις. Τακτικά ήμασταν τέλειοι. Αν εξαιρέσουμε μόνο σε μία εκτέλεση φάουλ μία κομπίνα και άντε ακόμα μία στο πρώτο ημίχρονο, δεν δημιούργησε ευκαιρίες παρότι είχε τον έλεγχο ο Εργοτέλης.

Εμείς σα στρατηγική είχαμε να μη δεχτούμε γκολ, αλλά έγινε αυτή η φάση, οπότε ο Εργοτέλης πήρε το προβάδισμα. Είπα στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, πολύ σφιχτά και στο τελευταίο 15λεπτο ανεβήκαμε, πρεσάραμε με την είσοδο του Ντάγκρα. Πάλι από τραγικό λάθος του ίδιου επόπτη που έδωσε το πέναλτι, σταμάτησε τον Σουντουρά στο 88' που έβγαινε μόνος του.

Δεν μπορώ να πω ότι δικαιούται ο Εργοτέλης με τις φάσεις που έκανε να πάρει το παιχνίδι. Μπορεί να είχε κατοχή μπάλας, αλλά δεν κινδυνεύσαμε. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα ήταν η ισοπαλία. Δυστυχώς έγινε πρωταγωνιστής ο επόπτης και όχι οι ποδοσφαιριστές. Τέλος πάντων. Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη. Είναι μια ομάδα συμπαθής. Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία, ήταν άψογη. Εύχομαι να πετύχει τον στόχο. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με την Παναχαϊκή. Θα συγκεντρωθούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα για να πατήσουμε καλά στην κατηγορία.

Ο Δημήτρης Ντάγκρας είπε: «Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη για το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι είναι πολύ ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό, είναι μια ομάδα που έχει κατοχή, προσπαθεί να παίξει κάθετο ποδόσφαιρο. Προσπαθήσαμε να κλείσουμε τους χώρους, ακολουθήσαμε την τακτική του προπονητή μας.

Αν εξαιρέσουμε μία φάση στο πρώτο και μία στο δεύτερο που απειληθήκαμε, δεν είχε κάτι άλλο. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο χειρότερο σημείο. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο να βρούμε ανοικτούς χώρους και όταν έφτασε το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά ανεβήκαμε, αλλά δεν μας βγήκε».