Βαθμολογία

Γκώνιας: «Ούτε μία ευκαιρία οι αντίπαλοι»

Σημαντική νίκη πήρε το απόγευμα της Κυριακής (4/2) ο Εργοτέλης, ο οποίος επιβλήθηκε με 1-0 της Αναγέννησης Καρδίτσας επιβεβαιώνοντας έτσι πως είναι σε αρκετά καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Τάκης Γκώνιας εξέφρασε την ικανοποίησή του για όσα είδε. Μεταξύ άλλων στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και σημείωσε πως ο αντίπαλος δεν έκανε καμία.

Αναλυτικά: «Θέλω να ευχηθώ στην ομάδα της Καρδίτσας καλή συνέχεια. Παίζαμε με μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα από έναν πολύ καλό προπονητή. Από έναν προπονητής, ο οποίος από όσες ομάδες έχει περάσει, έχει αφήσει το στίγμα του. Όσο για εμάς, ακόμα μία νίκη.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Καταφέραμε για ένα ακόμα παιχνίδι να μην αφήσουμε τους αντιπάλους να κάνουν ούτε μία ευκαιρία. Εμείς από την άλλη, να δημιουργήσουμε αρκετές».

Ο Ηλίας Τσέλιος που έκανε ντεμπούτο είπε: «Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι στον Εργοτέλη. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή και τη διοίκηση που μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Πιστεύω ότι το παιχνίδι του Εργοτέλη ταιριάζει στο στυλ μου. Η ομάδα πήγε πάρα πολύ καλά. Βγάλαμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής. Βάλαμε το γκολ, κρατήσαμε το μηδέν πίσω και ήρθε το αποτέλεσμα όπως περιμέναμε».