Βαθμολογία

Δύο γκολ ο Ξέρρας και νίκη για την Λάρισα 2012 (PICS)

Με δύο γκολ του πολύ καλού Ξέρρα, η Λάρισα 2012 επικράτησε του Δωτιέα Αγιάς με σκορ 2-0. Ένα ματς που διεξήχθη την Κυριακή (4/2) στο γήπεδο Ραχούλας για την Α’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Εξαιρετικό ήταν το παιχνίδι, κυρίως στο πρώτο μισό για τους γηπεδούχους, αφού είχανε πολλές ευκαιρίες και κατάφεραν στο 43’ να πετύχουν το πρώτο γκολ.

Η πρώτη καλή στιγμή στο 3’ με κόρνερ του Τσιάκου, βγήκε και έδιωξε με τις γροθιές ο κίπερ της Αγιάς. Στο 12’ συνδυάστηκαν οι Ξέρρας και Μπόντε, η μπαλιά βγήκε για τον Τσιάκο που την τελευταία στιγμή δεν μπόρεσε να την στείλει στα δίχτυα.

Τρία λεπτά μετά, ο Τσιάκος έβγαλε τη σέντρα, ο Ξέρρας τετ α τετ η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 30’ ο Κίτσιος Παναγιώτης έβγαλε τη σέντρα, την κεφαλιά πήρε ο Ξέρρας και την έστειλε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.

Η μοναδική καλή στιγμή για την Αγιά ήταν στο 33’ με την εκτέλεση φάουλ από τον Μαλάκο και τον Παπαϊωάννου να διώχνει με τις γροθιές. Και την μεγαλύτερη τριπλή ευκαιρία στο 41’ για την Λάρισα 2012, όταν ο Μολάς εκτέλεσε το φάουλ, ο Κίτσιος Τ. έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Ξέρρας έκανε το σουτ μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ από τον κίπερ. Το κόρνερ εκτέλεσε ο Μολάς, την κεφαλιά ο Πρίφτης, νέο κόρνερ και η πολιορκία λύθηκε όταν το κόρνερ εκτέλεσε ο Μολάς, το σουτ με προβολή ο Ξέρρας και ο κίπερ πάλι έσωσε την εστία του.

Στο 43’ ωραία ήταν η σέντρα από τον Κίτσιο Τάκη που πήρε την μπάλα, την έδωσε στον Ξέρρα και αυτός με σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το 1-0. Στο 51’ συνδυάστηκαν οι Τσιάκος με Κίτσιο Τ. που έβγαλε την ασίστ για τον Ξέρρα και αυτός πλάσαρε για το τελικό 2-0. Στο 70’ το σουτ του Τσατσαλίδη πέρασε ελάχιστα άουτ, στο 80’ η κεφαλιά του Ντακούλα πέρασε πάλι άουτ. Στο ίδιο λεπτό για τους γηπεδούχους σουτ από τον Κίτσιο Παναγιώτη πέρασε σύριζα άουτ και στο 87’ το σουτ του Χαλάτση απέκρουσε ο Παπαϊωάννου.

*Τέταρτο ματς για τον Γιώργο Λιάπη στη Λάρισα 2012, όπου κατάφερε να έχει δύο νίκες εντός έδρας και δύο ισοπαλίες εκτός έδρας.  

Λάρισα 2012 (Γιώργος Λιάπης): Παπαϊωάννου, Φλώρος Αντ. (83’ Μανακούσιος Δ.), Κίτσιος Παν. (80’ Σελήνης), Πρίφτης, Φλώρος Β., Φλώρος Παν., Κίτσιος Τακ. (85’ Θέμελης), Μολάς, Ξέρρας (65’ λ.τ. Μπέης), Μπόντε, Τσιάκος.

Δωτιέας Αγιάς (Δημήτρης Μπουκουβάλας): Κουτσιρίμπας, Μπέτσιος (60’ Φλέγκας), Γούτος Ν., Γούτος Ε., Τσακάλι (55’ Ντελής), Ριζούλης, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Μαλάκος, Βούζας (75’ Τσιρογιάννης), Υφαντής (23’ Χαλάτσης).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Μπράμης, Δεληγιάννη.