Βαθμολογία

Με πρωταγωνιστή τον Παπαγεωργίου ο Φαλανιακός

Μια πολύ μεγάλη νίκη στη μάχη της παραμονής στην Α' ΕΠΣΛ DeTox πέτυχε σήμερα (4/2) η ομάδα του Φαλανιακού που νίκησε στο Βλαχογιάννι την Δόξα με 2-0.

Ένα παιχνίδι το οποίο, παρά το ότι ήταν πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες, ήταν πολύ ήρεμο, χωρίς ακρότητες και με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στη νίκη.

Ένα αποτέλεσμα που έφερε την ομάδα του Τάσου Μπεριτζά στους 19 βαθμούς, έναντι 15 του Βλαχογιαννίου, με τον Δημήτρη Παπαγεωργίου να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής και σκόρερ των δυο τερμάτων.

Ο άσος του Φαλανιακού άνοιξε το σκορ στο 14' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ένα πέναλτι που κέρδισε ο Ιωαννίδης σε ανατροπή του από τον Βλιώρα με το 0-1 να είναι το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το Βλαχογιάννι διαμαρτύρεται στον διαιτητή κ. Ντελέζο για την φάση του 23' όταν ο Μπαντής κατέβασε τη μπάλα με το στήθος και ύστερα από δυνατό μαρκάρισμα του αντιπάλου τραυματίστηκε στο πόδι και χρειάστηκε να μεταβεί για ακτινογραφία για να διαπιστωθεί αν έχει υπάρξει ζημιά, πόσο σοβαρή είναι.

Στην επανάληψη ο Φαλανιακός έβγαινε στην κόντρα και έχασε ευκαιρίες με τους Παπαγεωργίου, Ιωαννίδη και Δημητρέλη, για να φτάσει τελικά στο 0-2 στο 68' όταν ο Μαχαίρας εκτέλεσε φάουλ και ύστερα από αδράνεια της άμυνας της Δόξας, ο Παπαγεωργίου με πλασέ έδωσε αέρα δυο τερμάτων στο σύλλογο της Φαλάνης.

Η ομάδα του κ. Μπεριτζά είχε και οριζόντιο δοκάρι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ιωαννίδη.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Δραγατσίκης, Οικονόμου (33' λ.τ. Βίδρας), Μάρκου, Μυτούλας, Αθανασούλης, Μωϋσίδης (75' Τασούλης), Πάτσης, Φακίτσας Σ. (65' Λάκης), Μπαντής, Φακίτσας Ι.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Γεωργούλας, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Κολοβός, Πανταζής Γ., Μπλέντι, Λυγούρας Β. (62' Πανταζής Θ.), Λεσάι (81' Πανταζής Η.), Ιωαννίδης, Παπαγεωργίου (87' Σουλιώτης), Δημητρέλης (57' Λυγούρας Χ.).

* Ο Φαλανιακός αφιερώνει τη σημερινή νίκη στον Γιώργο Στατήρη που είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο χέρι και χειρουργήθηκε με επιτυχία.