Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Αυτό που κάνει η ομάδα είναι εντυπωσιακό»

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας κ. Νίκος Θεοδοσιάδης ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από τη νέα επιτυχία της ομάδας του απέναντι στον Απόλλωνα Πόντου. Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Μία ακόμη μεγάλη και σημαντική νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Μία νίκη που μας δίνει αέρα. Αυτό που κάνει η ομάδα είναι εντυπωσιακό. Ήταν το τρίτο ματς μέσα σε μία εβδομάδα και το φοβήθηκα. Έπρεπε να διαχειριστούμε και την κούραση. Ακολούθησαν τα παιδιά όσα τους είπα. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Στο πρώτο μέρος έγιναν πολλά λάθη και από τις δύο ομάδες. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά, θα μπορούσε να είχαμε προηγηθεί νωρίτερα. Τα παιδιά είχαν πάθος και σκοράραμε με τον Σάκη Κανούλα. Έχουμε πλέον ψυχολογία για να παίξουμε καλύτερα στη συνέχεια. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Θέλουμε να είμαστε σοβαροί και ταπεινοί. Κάθε Κυριακή να παλεύουμε όλα τα ματς».

Δημήτρης Δημολιός (ποδοσφαιριστής Απόλλων Λάρισας): «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην ομάδα της πόλης μου. Ευχαριστώ και τον κόουτς που με εμπιστεύτηκε. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».