Βαθμολογία

ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ 1-3

Ένα ακόμα βήμα προς τον τίτλο έκανε ο ΠΑΟΚ ο οποίος πέρασε άνετα από τα Γιάννενα καθώς επικράτησε του ΠΑΣ με 3-1 για την 20η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου είχε "καθαρίσει" την αναμέτρηση από το πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκε με 3-0, με γκολ offside το 0-1, ενώ στην επανάληψη το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία με τους Ηπειρώτες απλώς να μειώνουν σε 1-3.

Μόλις στο 9' ο Μακ από τα αριστερά γέμισε με στόχο τον Πρίγιοβιτς ο οποίος βρήκε τον Πέλκα και αυτός από κοντά έκανε το 0-1, ένα τέρμα το οποίο όμως δεν έπρεπε να μετρήσει καθώς ο επιθετικός του Δικεφάλου ήταν σε εμφανή θέση off-side.

Στο 39' ο ΠΑΟΚ έφτασε στο 0-2 όταν ο Κάμπος έκανε το γύρισμα στον Πρίγιοβιτς και ο Σέρβος με τακουνάκι είδε την μπάλα να πηγαίνει στο δοκάρι, όμως στην επαναφορά από κοντά έκανε δυο τα τέρματα της ομάδας του. Ο φορ του ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πέτυχε και το 0-3 στο 45' με σουτ ύστερα από γύρισμα του Μακ.

Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Γιάννη Πετράκη ήταν να μειώσει στο 70' στο τελικό 1-3 με ωραία κεφαλιά του Κόντε, ύστερα από σέντρα του Μανθάτη από τα δεξιά. Μάλιστα το γκολ του Ισπανού ήταν και το πρώτο που δέχεται ο ΠΑΟΚ μετά από αυτό κόντρα στον Πανιώνιο την 12η αγωνιστική.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Τζημόπουλος (69' Τσικάρσκι), Μιχαήλ, Μπέριος, Μπουκουβάλας, Λίλα (16' λ.τ. Μανθάτης), Βιδάλ (46' Σολτάνι), Γαρουφαλιάς, Γιάκος, Κόντε.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Μάτος, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Κάμπος (65' Ασεβέδο), Μακ (79' Λημνιός), Πέλκας (86' Μπίσεσβαρ), Πρίγιοβιτς.