Βαθμολογία

Ο Κανούλας «ψήλωσε» τον Απόλλωνα Λάρισας (PICS)

Απόλλων Λάρισας και Απόλλων Πόντου αναμετρήθηκαν την Κυριακή (4/2) στο στάδιο Αλκαζάρ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Football League. Η ομάδα της Λάρισας πήρε μία ακόμη σπουδαία νίκη κερδίζοντας δίκαια με 1-0 την ομάδα της Θεσσαλονίκης με σκόρερ τον Σάκη Κανούλα με ένα γκολ που σημειώθηκε στο 77’. Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη!  

Του Χρήστου Γκατζούλη

Φωτογραφίες: Κώστας Τσομάκος

Λίγος κόσμος παρακολούθησε την αναμέτρηση με τον αγωνιστικό χώρο να μην είναι καλός σε ένα ακόμη παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά χωρίς ιδιαίτερες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και στα πρώτα λεπτά της επανάληψης άγγιξαν το γκολ. Η ομάδα του Απόλλωνα Πόντου κυρίως προσπάθησε να απειλήσει με ξαφνικές αντεπιθέσεις.

Ο Απόλλων Λάρισας δικαιώθηκε στο τέλος και πήρε τη νίκη με ένα γκολ που σημείωσε στο 77’ ο Κανούλας. Καλύτερος ο Απόλλων Λάρισας σε όλη τη διάρκεια του ματς. Κατώτερος των περιστάσεων ο Απόλλων Πόντου. 

Το φιλμ του αγώνα

2’ Πρώτο κόρνερ στο ματς για τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Σκούπρας εκτέλεσε από αριστερά, η άμυνα απομάκρυνε, ο Συράκος δοκίμασε ένα αδύναμο σουτ έξω από την περιοχή, ο Λόπεθ μπλόκαρε.

7’ Ο Μπρίτο σύγκλινε από τα δεξιά προς τον άξονα, δοκίμασε το συρτό σουτ έξω από την περιοχή με τη μπάλα να περνά δίπλα από την εστία του Παϊτέρη.

8’ Ο Παπαζαχαρίας ανέβηκε από την άμυνα, βρήκε το χώρο έξω από την περιοχή, έπιασε το δυνατό σουτ, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Λόπεθ.

26’ Σουτ του Λιόνη έξω από την περιοχή, άουτ η μπάλα.

37’ Μακρινό σουτ του Χατζή έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Λόπεθ.

45’ Ο Μπρίτο «γέμισε» προς την περιοχή του Απόλλωνα, ο Καλογέρης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, έστειλε άουτ την μπάλα.

47’ Ο Μαυριάς έκανε τη σέντρα από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι ο Παπαζαχαρίας πήρε τη πρώτη κεφαλιά, ενώ στη συνέχεια ο Τσιλούλης με νέα κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

49’ Μετά από κάθετη πάσα, ο Τσιλούλης έπιασε το σουτ με τη μία μέσα στη περιοχή, έδιωξε ο Λόπεθ σε κόρνερ.

50’ Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους και πάλι με Τσιλούλη. Φάση διαρκείας στα καρέ του Απόλλωνα Πόντου, ο Τσιλούλης δοκίμασε νέο σουτ με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως η μπάλα βρήκε σε χέρι…

59’ Ο Λιόνης έπιασε το γυριστό σουτ έξω από την περιοχή, ελάχιστα άουτ η μπάλα.

77' ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: 1-0: Ο Μαυρίας έκανε την σέντρα από αριστερά, στο στο δεύτερο δοκάρι ο Κανούλας με προβολή έκανε το 1-0.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β. Ευαγ., Αγρόδημος, Χατζής, Μαυριάς (85’ Ανδρέου Γ.), Τσιλούλης, Κανούλας (81’ Δημολιός), Συράκος (58’ Καρακατσάνης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (82’ Βλαχομήτρος), Καπίας, Λιόνης (80’ Κυβελίδης), Καλογέρης, Χασομέρης.

Διαιτητής: Πουλημάς (Κέρκυρας) Βοηθοί: Καραλής (Ηπείρου), Φραγκούλης (Πρέβεζας).