Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Οι απαιτήσεις δεν μπορούν να είναι ίδιες»

Για ένα ακόμη παιχνίδι ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να κερδίσει μένοντας στο 0-0 με τον Παναιτωλικό εντός έδρας και όπως παραδέχτηκε και ο Μαρίνος Ουζουνίδης το ματς θα μπορούσε να έχει χαθεί εάν δεν υπήρχε ο Βλαχοδήμος.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Εβρίτης τεχνικός υποστήριξε πως θα πρέπει να πέσουν οι απαιτήσεις και να προσαρμοστούν όλοι στα νέα δεδομένα, ενώ σημείωσε ακόμη πως το σημαντικό πρόβλημα για τον Παναθηναϊκό είναι ότι αλλάζει διαρκώς το ρόστερ του. Αναλυτικά όσα είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα σπουδαία πράγματα αλλά λίγο καλύτερα. Είχαμε δύσκολη εβδομάδα με προβλήματα παικτών όπως ο Λουντ, ο Άλτμαν, ο Χατζηγιοβάνης και ο Κουρμπέλης αλλά και δύο νέους παίκτες. Δεν είχα μεγάλες απαιτήσεις, αλλά μπορούσαμε να κάνουμε καλύτερα πράγματα. Όταν αλλάζει ξανά η ομάδα θα έχουμε αυτές τις δυσκολίες. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε νέα πραγματικότητα. Όποιος δεν το καταλαβαίνει είναι λάθος. Ξέρουμε ότι έχουν αλλάξει τα πράγματα εμείς που είμαστε μέσα στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι καλά ο Μουνιέ και ο Τζανδάρης γιατί θα μας λείψει και ο Κουρμπέλης απ' ό,τι φαίνεται για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να φτιάξουμε μία νέα ομάδα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη βοήθεια, ήταν σωστός απέναντί μας παρά την κακή απόδοση. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Οι απαιτήσεις δεν μπορούν να είναι ίδιες. Πρέπει να προσαρμοστούμε στη νέα πραγματικότητα».

Για τις αποχωρήσεις από το ρόστερ: «Πρέπει να δουλέψουμε να προσπαθήσουμε να ξαναφτιάξουμε την ομάδα. Είμαστε στον Φλεβάρη και εμείς λέμε να την φτιάξουμε ξανά. Οι απαιτήσεις πρέπει να είναι όχι τόσο υψηλές. Δικαιολογώ τα παιδιά όμως. Ο Κάτσε δεν έχει προσαρμοστεί ακόμα. Μόλις πάμε να βρούμε κάτι, η ομάδα αλλάζει. Αγωνιστικά είναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς».

Για τους δύο τερματοφύλακες: «Ο λόγος που διεκδικήσαμε το παιχνίδι ήταν ο Οδυσσέας με τις δύο επεμβάσεις. Και ο Κυριακίδης είναι πολύ καλός τερματοφύλακας».

Για τον Λουτσιάνο: «Ο Λουτσιάνο θα αργήσει ακόμα».

Για τον Κουρμπέλη: «Ο Κουρμπέλης είχε πρόβλημα στον μηρό ή στο δικέφαλο. Γι’ αυτό δέχθηκε και τις δύο κίτρινες κάρτες να λείψει από τα επόμενα δύο ματς».

Για τους Κάτσε και Μυστακίδη: «Μόλις προσαρμοστούν οι νέοι παίκτες θα είναι καλύτερα. Πρέπει τα νέα παιδιά να τα προσέξουμε και να μπουν ομαλά στην ομάδα. Είμαι σίγουρος για αυτά τα παιδιά, είναι πολύ καλοί παίκτες και θα μας βοηθήσουν. Βλέπετε πόσο σημαντικό είναι που αποκτήσαμε έστω δύο ποδοσφαιριστές».