Βαθμολογία

Κρίθηκε στο τέλος, Μάνδρα - Βαμβακού 0-2 (PICS)

Τη νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε η ομάδα του Ατρόμητου Βαμβακούς στην έδρα της Μάνδρας σε αναμέτρηση για την 13η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Β' ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Χρήστου Ανδρεόπουλου ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος φτάνοντας στη νίκη με 2-0 με τέρματα των Γκούνη και Τασσιόπουλου προς το τέλος της αναμέτρησης.

Ένα παιχνίδι το οποίο ήταν μοιρασμένο στο πρώτο ημίχρονο για τις δυο ομάδες με αρκετές μονομαχίες στο χώρο του κέντρου και στην επανάληψη η Μάνδρα πίεσε για το 1-0 και στο 72' ο Καλφούτζος βγήκε τετ-α-τετ όμως ο Σακελλαρίου μπλόκαρε την μπάλα, ενώ στο 75' σουτ του ίδιου παίκτη η μπάλα πέρασε ξυστά από το δοκάρι.

Τελικά, αντί να γίνει το 1-0 έγινε το 0-1 όταν στο 77' και ύστερα από αναμπουμπούλα στην άμυνα των γηπεδούχων ο Γκούνης με πλασέ άνοιξε το σκορ. Η ομάδα του Χρήστου Ανδρεόπουλου εδραίωσε τη νίκη της στο 85' όταν ο Τασσιόπουλος πέρασε όλη την άμυνα και απέναντι από τον Καλογιάννη πλάσαρε εύστοχα για το τελικό 0-2.

Διαιτησία: Ντελέζος Ι. (Γούλας, Κωτούμπας).

ΑΕ Μάνδρας (Νικόλαος Ζουμπουλίδης): Καλογιάννης, Φασούλας, Οσμάνι (85' Σοφιατζίδης Κ.), Στάμος, Καδόγλου, Παπαδόπουλος Ν.Δ., Αλεξανδρίδης (65' Μπικιώτης), Βαγενάς (60' Θυμάκης, 75' Φωτάκης), Τζήμουλας, Καλφούτζος, Αλλκία.

Ατρόμητος Βαμβακούς (Χρήστος Ανδρεόπουλος): Σακελλαρίου, Αρσενόπουλος Βασ., Μορφογιάννης, Γκούνης, Βασιλόπουλος, Ξυνογαλάς, Φλώρος (90' Χρόνης), Αρσενόπουλος Βαγγ., Τασσιόπουλος, Θανόπουλος, Αζάς (35' λ.τ. Γόπης).

* Η διοίκηση του Ατρόμητου Βαμβακού ευχαριστεί την ομάδα της Μάνδρας για την φιλοξενία.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ