Βαθμολογία

Σπουδαίο τρίποντο σε κακό γήπεδο για Ελευθεραί

Με νίκη 1-0 έφυγε από την δύσκολη έδρα της Νεάπολης η ομάδα του Ελευθεραί σε αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και σε γήπεδο ξερό το οποίο με το νερό που του έριξαν έγινε λάσπη βγήκε νικήτρια από αυτή τη μονομαχία με το παιχνίδι να κρίνεται από ένα αυτογκόλ.

Για το Ελευθεραί ευκαιρίες έχασαν στο πρώτο ημίχρονο οι Χατζής και Θεοδώρου, ενώ στην επανάληψη η ομάδα μπήκε πιο δυνατά, πήρε τον έλεγχο της αναμέτρησης και στο 65' ύστερα από ωραία προσπάθεια του Καββαδία από τα δεξιά και ωραία χαμηλή σέντρα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα από παίκτη της Νεάπολης στη προσπάθειά του να διώξει.

Πλέον το Ελευθεραί είχε πετύχει τον σκοπό του και κοίταξε πρώτα και κύρια να διαχειριστεί το αποτέλεσμα χάνοντας όμως ευκαιρία για το 0-2 προς το τέλος με τους Χατζή και Γιάννη Μαυρουδή, ενώ υπήρξε και λίγο άγχος διότι η Νεάπολη πίεσε προς το τέλος για να ισοφαρίσει χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ελευθεραί (Μάκης Αλεξούδης): Κουκουφίκης, Βαλσάμης (46' Κουρούκας), Αετόπουλος, Σύντουρας, Μέκρας Χ., Μέκρας Γ. (65' Καλαμπάκας), Ευστρατίου, Θεοδώρου (80' Νέλι), Χατζής Κ., Μαυρουδής Γ., Καββαδίας (75' λ.τ. Ρουμελιώτης).