Βαθμολογία

Πεντάμορφος Αετός Μακρυχωρίου

Την φρενήρη πορεία του προς την άνοδο συνέχισε ο Αετός Μακρυχωρίου ο οποίος νίκησε σήμερα (3/2) το Καλοχώρι με 5-0 για την 19η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα ήταν ανώτερη καθόλη την διάρκεια του ματς και σκοράροντας ένα τέρμα στο πρώτο μέρος και τέσσερα στην επανάληψη έφτασε στο ευρύ 5-0.

Δυο λεπτά πριν το ημίωρο ο Μπάρδας με σουτ έκανε το 1-0 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου με το Μακρυχώρι να είναι καταιγιστικό στην επανάληψη. Αρχικά στο 55' ο Τζίκα Ίλντο με σουτ έκανε το 2-0, ενώ στο 60' ο Φουσίκας με κεφαλιά έκανε το 3-0.

Με την συμπλήρωση 80 λεπτών αγώνα ο Σουφχάρας με κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0, για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα ο Φουσίκας με σουτ, δυο λεπτά πριν τα ενενήντα. Από την άλλη το Καλοχώρι είχε δυο δοκάρια με τους Μπράτσια στο 10' και Ζαμπίνα στο 17' για να προηγηθεί, όπως και στο 20' χαμένο τετ-α-τετ με τον Τσιρώνη.

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Σουπεκιώτης, Αλμυρούλης, Σουφχάρας, Καπετάνης (58' Στογιάννης), Καλούσης (62' Τζίκα Ν.), Τίκος (50' Μπάρδας), Δάσσιος, Φουσίκας, Τσαντούλης (68' Διονυσίου), Μητσογιάννης, Τζίκα Ι.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Αποστόλης Έξαρχος): Αλί, Μπαλοδήμος, Χριστόπουλος, Μήλιος (55' Βουλάγγας), Λούγκος (60' λ.τ. Σπανός), Τσιρώνης Γ., Τσιρώνης Α. (46' Ζιώγας), Μπράτσια, Μάρκου (70' Έξαρχος), Ζαμπίνας, Πλιάτσικας.