Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη 1-1

Ισόπαλη με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη για την 20η αγωνιστική της Super League. Ένα παιχνίδι στο οποίο οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό με τις δυο ομάδες να εξακολουθούν να είναι ισόβαθμες στη πέμπτη θέση με 28 βαθμούς.

Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές φάσεις και σε δυο από αυτές οι ομάδες σκόραραν. Αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ ήταν οι Αρκάδες όταν στο 29' σε εκτέλεση κόρνερ ο Ζίβκοβιτς έδιωξε ασταθώς την κεφαλιά του Ιγκλέσιας, αλλά ο Τσιλιανίδης έγινε κάτοχος και με κοντινό σουτ έκανε το 1-0.

Η απάντηση των Ακριτών ήταν άμεση καθώς στην αμέσως επόμενη φάση ο Σιλά από τα αριστερά έκανε τη σέντρα και ο Κάστρο με άπιαστη κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Αθανασιάδη κάνοντας το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Γιαννούλης, Πασαλίδης, Σελίν (89’ Μαντίντα), Κυριακόπουλος (46’ Καλτσάς), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (46’ Ισνάλντο), Τόνσο, Μανιάς.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Λισγάρας, Κίκε (73’ Γέντρισεκ), Μεχία, Μπαξεβανίδης, Ντουρίτσκοβιτς, Σιλά (57’ Κασάδο), Σβάρνας, Καμαρά, Φασίδης (61’ Μπρίτο), Κάστρο.