Βαθμολογία

Με επιστροφές η αποστολή του Απόλλωνα Λάρισας

Ολοκληρώθηκε σήμερα (3/2) με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης στο γήπεδο της Φιλιππούπολης η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το αυριανό (4/2 15:00) εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου για την 15η αγωνιστική της Football League.

Μετά το πέρας ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε και την αποστολή για το παιχνίδι με τους Θεσσαλονικείς εκεί όπου συμμετέχουν 21 ποδοσφαιριστές, ενώ ο έμπειρος τεχνικός είναι στην ευχάριστη θέση να έχει αρκετές επιστροφές για το παιχνίδι.

Κανονικά συμπεριλήφθηκαν οι Βαγγέλης Ανδρέου και Πλάτωνας Καρακατσάνης που αποθεραπεύτηκαν πλήρως, όχι όμως και ο Άκης Σουλίδης που δεν είναι έτοιμος. Ανάμεσα στους παίκτες που συμπεριλήφθηκαν βρίσκεται και ο Ταϊλανδός Saensanit Chanawit (Σαίνσανίτ Σαναβίτ).

Οι παίκτες θα γευματίσουν την Κυριακή (4/2) το πρωϊ στις 11 στην ταβέρνα "Παραδοσιακό" στην Νεάπολη και κατόπιν θα μεταβούν στο στάδιο Αλκαζάρ.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Παϊτέρης (Τ), Φιρινίδης (Τ), Σκούπρας, Ανδρέου Β., Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Δημολιός, Αγρόδημος, Ιβανίδης, Χαραλαμπόπουλος, Χατζής, Καρακατσάνης, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιλούλης, Κωτσιαρίδης, Συράκος, Μαυριάς, Chanawit, Καμπέρης, Κανούλας, Ανδρέου Ι.