Βαθμολογία

Πασκουάλ: «Στο τέταρτο δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο...»

Απογοήτευσε ο Παναθηναϊκός στη Γερμανία και ο Τσάβι Πασκουάλ δεν θα μπορούσε να μην συγχαρεί την Μπάμπεργκ για τη νίκη της με το επιβλητικό 95-74.

Στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των πρωταθλητών τόνισε ότι η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, για να υπογραμμίσει ότι στην τελευταία περίοδος χάθηκε απόλυτα ο έλεγχος και η ήττα ήρθε φυσιολογικά.

«Πρώτα απ' όλα θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην Μπάμπεργκ για τη νίκη της. Νομίζω πως η εικόνα του αγώνα ήταν ξεκάθαρη. Στα πρώτα είκοσι λεπτά δεν παίξαμε καλά, δεν μπήκαμε στις απαιτήσεις του ματς σωστά, όμως στο δεύτερο ημίχρονο, αν και ξεκινήσαμε χάνοντας δέκα πόντους, είχαμε κάποιες ευκαιρίες να αλλάξουμε τον αγώνα.

Στο τρίτο δεκάλεπτο καταφέραμε να αλλάξουμε την ροή του αγώνα, γι' αυτό και το ολοκληρώσαμε χάνοντας με δύο πόντους διαφορά. Ωστόσο, στο τέταρτο δεκάλεπτο χάσαμε τον έλεγχο των συναισθημάτων μας και μαζί τον έλεγχο του αγώνα. Δεχθήκαμε άμεσα ένα σερί 9-0 και κάπου εκεί το παιχνίδι τελείωσε», είπε ο κόουτς των «πράσινων».