Βαθμολογία

«Δεν θα ανεχθούμε πράξεις και τακτικές με ιδιοτέλεια»

Καλά κρατεί η κόντρα Απόλλωνα Καλαμαριάς (Πόντου) και Δόξας Δράμας… Μετά την ανακοίνωση των Ποντίων κατά του Γιάννη Μπύρου ήρθε η απάντηση των «μαυραετών».

Με επίσημη τοποθέτησή τους το απόγευμα της Παρασκευής (2/2), οι Δραμινοί κάνουν λόγο για «ανήθικους χαρακτηρισμούς» των Ποντίων κατά του μεγαλομετόχου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και αναφορικά με την ένσταση που κατέθεσαν αναφέρουν πως «δεν μπορούμε να ανεχθούμε πράξεις και τακτικές με ιδιοτέλεια, που προσβλέπουν σε καταστρατήγηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, την οποία έχει υπογράψει».

Παράλληλα, εκφράζουν την απόλυτη εμπιστοσύνη τους προς τη διοργανώτρια αρχή και την ελληνική δικαιοσύνη. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας είναι από τις καθαρότερες και οικονομικά εύρωστες ομάδες της football league. Βασικό της μέλημα ήταν, είναι και θα είναι, η ευκρινής εικόνα της στο φίλαθλο κόσμο της Ελλάδας, χωρίς περιστροφές, υπεκφυγές και υπονοούμενα.

Αυτή, εξάλλου, είναι η γραμμή που έχει χαράξει ο ιδιοκτήτης της Γιάννης Μπύρος. Και μάλιστα οι εντολές του προς τα στελέχη μας είναι σαφής και δεν επιδέχονται εναντίωσης.

Με περίσσιο θράσος, λοιπόν, η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου προέβη σε ανήθικους χαρακτηρισμούς κατά του προέδρου μας, ενός ανθρώπου που δείχνει καθημερινά ό, τι βασικό του μέλημα είναι η αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Άλλωστε, το ήθος και η ταπεινότητα που τον διακρίνει είναι γνωστά σε όλους τους φιλάθλους.

Εάν η ΠΑΕ Απόλλων Πόντου είναι νομότυπη, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, δεν μπορούμε να ανεχθούμε πράξεις και τακτικές με ιδιοτέλεια, που προσβλέπουν σε καταστρατήγηση της προκήρυξης του πρωταθλήματος, την οποία έχει υπογράψει.

Δεν νοείται ομάδες των οποίων η ασφάλεια προσβάλλει το αθλητικό πνεύμα στη φυσούνα, να εμφανίζονται τιμητές των πάντων και να μιλούν για ηθική και υπερηφάνεια.

Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας θέλει να υπάρχει απόλυτη ισονομία απέναντι σε αυτά που έχουμε προσυπογράψει όλες οι ομάδες, πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη διοργανώτρια αρχή και την ελληνική δικαιοσύνη, ενώ όπως πράττουμε έναν αιώνα τώρα, θα διεκδικήσουμε αυτά που μας αναλογούν...».