Βαθμολογία

Χαραλαμπίδης και επίσημα

Νέος τεχνικός του Πανσερραϊκού, είναι και με τη βούλα ο μέχρι πρότινος προπονητής της Βέροια. O 49χρονος τεχνικός αποτελούσε σενάριο που «έπαιζε» δυνατά για τα «λιοντάρια» όσο ακόμα υπήρχε θολό τοπίο σχετικά με το μέλλον του Περικλή Αμανατίδη. Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ήρθε σε πλήρη συμφωνία, εντέλει, με την ΠΑΕ και ανακοινώθηκε και επίσημα. Στο παρελθόν, μεταξύ άλλων, έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης, της Δόξας Δράμας, της Νίκης Βόλου, του Ολυμπιακού Βόλου και της Καλλιθέας. Αναλυτικά η λιτή ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Απόστολο Χαραλαμπίδη. Καλώς ήρθες κόουτς!».

Έφτασε τις 13 προσθήκες

Παίκτης του Πανσερραϊκού είναι ο Άντριγιαν Ρούντοβιτς. Τα «λιοντάρια» ανακοίνωσαν την απόκτηση του στόπερ, από το Μαυροβούνιο, μέχρι το καλοκαίρι. Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν ΦΚ Ότραντ της πατρίδας του.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του 22χρονου Μαυροβούνιου κεντρικού αμυντικού Adriya Rudovic μέχρι το καλοκαίρι. Καλώς ήρθε Adriya».