Βαθμολογία

Διπλή ενίσχυση στη Νίκη

Στην ομάδα του Βόλου θα συνεχίσουν οι Στέφανος Κραγιόπουλος και Στέφανος Κρστιτς. Στην απόκτηση δύο ακόμα ποδοσφαιριστών προχώρησε η Νίκη, που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον κεντρικό αμυντικό Στέφανο Κραγιόπουλο και τον ακραίο μπακ Στέφανος Κρστιτς.

Η ανακοίνωση για τον Κραγιόπουλο: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέφανο Κραγιόπουλο.

Ο Στέφανος Κραγιόπουλος,αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός έχει ύψος 1,85 και είναι γεννημένος στις 31 Ιανουαρίου 1990. Στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος αγωνίστηκε με την φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Αμπελοκήπων, στον Βατανιακό, στον Πιερικό και στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».

Και η ανακοίνωση για τον Κρστιτς: «Η Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέφανος Κρστιτς. Ο Στέφανος Κρστιτς,αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός και είναι γεννημένος στις 10 Ιανουαρίου 1998. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην U21 του Ολυμπιακού Λευκωσίας ενώ στην συνέχεια της καριέρας του αγωνίστηκε στην U21 της Ομόνοιας και στην Π.Α.Ε.Ε.Κ. . Έχει υπάρξει μέλος της U16 και U19 της Εθνικής Κύπρου. Η Διοικούσα Επιτροπή τον καλωσορίζει του εύχεται υγεία και καλή επιτυχία».