Βαθμολογία

Κοέλιο: «Στη Σούπερ Λίγκα με τον ΟΦΗ»

Στις εξέδρες του «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» βρέθηκε την Πέμπτη (2/2) ο Ζοσέ Κοέλιο και παρακολούθησε το νικηφόρο παιχνίδι του ΟΦΗ με την Α.Ε. Καραϊσκάκης (3-0) με το οποίο ολοκληρώθηκε η 14η αγωνιστική της Β' Εθνικής.

«Η ατμόσφαιρα ήταν πολύ καλή. Ξέρω ότι η ώρα δεν ήταν καλή, καθώς αρκετός κόσμος ήταν στην δουλειά και πάλι όμως είδα κόσμο που τραγουδούσε και υποστήριζε την ομάδα. Η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο και έκανε ένα σκληρό παιχνίδι, εύκολο» δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα, το νέο απόκτημα του ΟΦΗ.

Ο Πορτογάλος εμφανίστηκε έτοιμος να αγωνιστεί. «Ναι, είμαι έτοιμος. Το επόμενο παιχνίδι της ομάδας, είναι 11 Φεβρουαρίου και θα δουλέψω μέχρι τότε. Ο προπονητής θα αποφασίσει. Εγώ θα περιμένω τη στιγμή που ο προπονητής αποφασίσει να με βάλει» είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για το στόχο του, στη νέα του ομάδα, η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. «Ανυπομονώ να αρχίσω να παίζω. Ξέρω την ιστορία του ΟΦΗ και ξέρω  ότι η θέση του είναι στην Α’ κατηγορία. Για αυτό είμαι και εγώ συγκεντρωμένος. Ξέρω που έχω έρθει. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα» τόνισε.