Βαθμολογία

Το χειμερινό πάρε-δώσε του Ολυμπιακού Βόλου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου και στην οποία κάνει γνωστές τις χειμερινές μεταγραφές της ομάδας, αλλά και τους παίκτες που αποχώρησαν.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Μετά και την ολοκλήρωση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, γίνεται γνωστό ότι από την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου αποχώρησαν οι εξής ποδοσφαιριστές : Γιάννης Καραμπάς, Χρήστος Σκανδάλης, Χρήστος Καράμπελας, Στέφανος Κραγιόπουλος, Αλέξανδρος Σεχολάρι, Κωνσταντίνος Αλαμάνης, Δομήνικος Πλουσής, Γιάννης Σιγαλάκος, Κωνσταντίνος Καρβούνης, Στέφανος Βαρούχας και Μπράνισλαβ Βασίλιεβιτς.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εύχεται σε όλους τους προαναφερόμενους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία στην καριέρα τους.

Στο μεταξύ, η ομάδα μας ενισχύθηκε με τους Στάθη Ρόκα, Αντώνη Καμπλιώνη, Πέτρο Διβανέ, Κλεβί Κόλα, Λεωνίδα Χρήστου, Σάκη Σάββα, Γιώργο Πατσή και Ηλία Καλφούντζο, που είναι σίγουρο πως θα προσφέρουν τα μέγιστα.

Μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου, το ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου είναι πλήρες και απαρτίζεται από 25 συνολικά ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ενωμένοι, μαζί με το τεχνικό team και τη Διοίκηση θα αγωνιστούν ως το τέλος για την τιμή και τη φανέλα της ομάδας μας».