Βαθμολογία

Αλλάζει χέρια η Βέροια

Θετικά νέα για την «Βασίλισσα του βορρά», αφού όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία και είναι πλέον ζήτημα χρόνου να αλλάξει και επίσημα χέρια η ομάδα!

Οι διαβουλεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ολοκληρώθηκαν και η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ είναι έτοιμη να περάσει σε νέα εποχή, αφού ένας ισχυρός οικονομικά Βεροιώτης επιχειρηματίας, που και στο πρόσφατο παρελθόν έφτασε πολύ κοντά στην απόκτησή της, θα αναλάβει πλέον τα ηνία της.

Ήδη είναι έτοιμο το νέο τεχνικό επιτελείο, με το όνομα του προπονητή, που θα πιάσει δουλειά από την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ η ομάδα θα ενισχυθεί με παίκτες που θα αποκτηθούν έως τις 10/2, καθώς μέχρι τότε επιτρέπονται οι μεταγραφές των ελεύθερων ποδοσφαιριστών.

Στα πλαίσια της συμφωνίας των δύο πλευρών είναι και οι πληρωμές που άρχισαν να γίνονται από πλευράς ΠΑΕ, με πρώτη και καλύτερη αυτή  του χρέους στον πρώην ποδοσφαιριστή της Τόμας και έτσι της επιστράφηκαν οι τρεις βαθμοί που της αφαιρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ καταβλήθηκε και η καθυστερημένη δόση στη εφορεία και πήρε την πολυπόθητη φορολογική ενημέρωση.

πηγή: kerkidasport.gr