Βαθμολογία

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για την διαιτησία από Καρδίτσα

Ανακοίνωση για την άριστη διαιτησία της αναμέτρησης με την Καλλιθέα για την 14η αγωνιστική της Football League, εξέδωσε η διοίκηση της Αναγέννησης Καρδίτσας.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Αναγέννηση εκφράζει δημοσίως τα θερμά της συγχαρητήρια για τη διαιτητική απόδοση των κυρίων Θεοδωρόπουλου (Φλώρινας), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής), Φράγιου (Μακεδονίας) και Βουρνέλη (Μακεδονίας) στον αγώνα μας με την Καλλιθέα για τη 14η αγωνιστική της Football League.

Σε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό παιχνίδι, η διαιτησία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων της αναμέτρησης και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε. Οφείλουμε όλοι να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της καχυποψίας που πλήττει το χώρο του ποδοσφαίρου σε ό,τι αφορά τον τομέα της διαιτησίας και σε μία παθογένεια ετών που αποπροσανατολίζει τον αγνό φίλαθλο από την ουσία που δεν είναι άλλη από το παιχνίδι.

Η ισονομία και ο σεβασμός σε αμφότερες τις ομάδες στο παιχνίδι της Τετάρτης (31/1) διασφαλίστηκε σε ακέραιο βαθμό από τη διαιτητική παρουσία και αξίζει να γίνει ιδιαίτερη μνεία σε όσους διαιτητές ευνοούν το ακριβοδίκαιο ποδόσφαιρο για να βρεθούν άξιοι μιμητές τους.

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Αναγέννηση