Βαθμολογία

Σπανός: «Φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει στην αντιμετώπισή μας»

Με το διπλό από τη Βέροια έφυγε ο Άρης, έστω κι αν ζορίστηκε αφάνταστα, και ο Δημήτρης Σπανός συνεχάρη τους παίκτες του. Στη συνέντευξη Τύπου, πάντως, ο τεχνικός των «κίτρινων» ήταν αιχμηρός λέγοντας ότι έχει αλλάξει η αντιμετώπιση όλων προς την ομάδα του, αν και ανέφερε ότι η διαιτησία ήταν 50-50.

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Όλοι τελευταία τα έχουν με τον Άρη, χαλάλι τους, μπορούμε να τα βάλουμε με όλους, εμείς συνεχίζουμε, είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου.

Φαίνεται ότι κάτι έχει αλλάξει στην αντιμετώπισή μας, θέλουμε τα αυτονόητα, δεν θέλω να κρίνω, δεν θα μπω ποτέ σε δικαιολογίες. Πρώτα από όλα εμείς έπρεπε να είχαμε τελειώσει τις φάσεις, η διαιτησία παίζει δεύτερο ρόλο.

Η διαιτησία ήταν 50-50, ήταν εξαιρετική και πιστεύω πως μετά από 15 μέρες ο διαιτητής θα πάρει προαγωγή. Δεν ειρωνεύομαι, την αλήθεια λέω», δήλωσε αρχικά ο Σπανός. Επίσης, είπε:

Για τον τρόπο που έπαιξε η Βέροια: «Οι ομάδες έχουν υποχρέωση να παίζουν καλά, όλες με όλους. Όταν τελειώσει το πρωτάθλημα εμείς θα είμαστε πρώτοι, ό,τι και να γίνει. Δεν θέλουμε μελανά σημεία ως προς την αντιμετώπισή μας από ομάδες. Θέλουμε όλοι να παίζουν καλά κόντρα σε εμάς. Δεν μπορεί τα παιδιά να βγάζουν 15-16 γκολ και σήμερα να μην μπορούν να σπρώξουν την μπάλα στην εστία. Δεν έχουν ξεχάσει την μπάλα που ήξεραν.

Η πίεση είναι μεγάλη και προκύπτει από τη φανέλα που είναι τεράστια. Μακάρι να ήμασταν 0-2 στο ημίχρονο, δεν είναι τόσο εύκολο όμως. Δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο. Το άγχος το έβαλα εγώ στα παιδιά. Εγώ πάντα θέλω κάτι παραπάνω από εκείνους. Θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι. Αδικώ όμως πολλές φορές την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Ποτέ δεν είμαι ελαστικός μαζί τους. Θέλουμε, εδώ που φτάσαμε, σε αυτό το κομβικό σημείο, να ξεφύγουμε».

Για τις μεταγραφές: «Να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, γιατί εδώ και έναν μήνα μου είπε “Πας με αυτούς που έχεις”. Είναι σημαντικό να ξέρει η ομάδα το τι χρειάζεται και κάναμε κινήσεις στην τελική πάσα και το σκοράρισμα. Ο πρόεδρος έκανε υπερπροσπάθεια. Αυτός όμως που έχει συμφωνήσει μαζί σου και πάει και κλείνει αλλού δεν μπορώ να τον κρίνω, ούτε να τα βάλω με τον πρόεδρό μας.

Με άκουσε ο κύριος Καρυπίδης και τον ευχαριστώ, κινήθηκε γρήγορα και βρήκε άλλο παιδί, που είναι αυτό που χρειαζόμαστε. Ίσως να μην είχα καταλάβει τις ελλείψεις μας, όμως έπρεπε να κινηθώ πιο γρήγορα, σε αυτόν τον τομέα το παίρνω πάνω μου το φταίξιμο».