Βαθμολογία

Ηρακλής Λάρισας: Πρωτοχρονιάτικη πίτα με ευχές ανόδου! (PICS)

Μέσα σε ένα καθαρά οικογενειακό κλίμα που έβγαζε υγεία, η ποδοσφαιρική ομάδα του Ηρακλή Λάρισας έκοψε την Τετάρτη (31/1) στην ταβέρνα «Το Λιμανάκι» την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Φυσικά το μενού περιελάμβανε και πολύ καλό φαγητό. Σύσσωμη η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν εκεί, παρουσία και του προέδρου της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη που ήταν προσκεκλημένος στην όμορφη βραδιά.

Το λόγο στο βήμα πήρε πρώτος ο πρόεδρος της ομάδας κ. Λάμπρος Ιωακείμ που έδωσε ένα σαφές μήνυμα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας για άνοδο στην Γ’ Εθνική. Παράλληλα ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς. Ευχή του φυσικά είναι η ομάδα του Ηρακλή να βγει πρωταθλήτρια το καλοκαίρι και να ανέβει στην παραπάνω κατηγορία.

Ευχές και από τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης όπως και από τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη για καλή χρονιά. Από την διοίκηση βρέθηκαν οι: Αθανάσιος Σανίδας, Βασίλης Παπαγεωργίου, Μαρία Κωστούλη, Χρήστος Ευθυμίου, Γιάννης Παπαγεωργίου, Κώστας Μελαχροινός, Γιάννης Κυριάκης.

Το φλουρί το κέρδισε ο Αποστόλης Νάστας όπου αντιστοιχούσε σε μία χρυσή λύρα προσφορά του αντιπροέδρου της ομάδας και μέγα χορηγού του Ηρακλή  με τα σούπερ μάρκετ «AS AGORA κ. Θανάση Σανίδα.

Επίσης η χορηγός εταιρεία «ALFA SEEDS» με τον εκπρόσωπο της κ. Βασίλη Παπαγεωργίου που προσέφερε ένα ζευγάρι παπούτσια. Επίσης δώρα προσέφεραν οι χορηγοί Παύλος Παυλίδης (1 κινητό τηλέφωνο), ΑΦΟΙ Κουτσουνάκης (2 ισοθερμικά), Δημήτρης Βουτσελάς (INTERAMERICAN 1 ασφάλεια αυτοκινήτου), ΚΑΡΕΛΙΑΣ SPORT (2 ζευγάρια γάντια).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗΣ