Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Πολύ σημαντική νίκη»

Ο Νίκος Θεοδοσιάδης περιμένει ακόμα καλύτερο τον Απόλλωνα Λάρισας στη συνέχεια. Για μία πολύ δύσκολη νίκη στο Αίγιο έκανε λόγο ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Νίκος Θεοδοσιάδης και ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου:

«Μία πολύ σημαντική νίκη. Συνεχίζουμε το σερί θετικών αποτελεσμάτων. Μία νίκη που ήρθε πάρα πολύ δύσκολα απέναντι σε έναν πάρα πολύ καλό και σκληροτράχηλο αντίπαλο. Έτσι όπως εξελίχθηκε και επειδή απέναντι στην πολύπρόσωπη άμυνα δεν είχαμε λύσεις, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όποιος έβαζε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Τελειώσαμε την πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο με τον Μαυριά και κάναμε το παιχνίδι πιο εύκολο, ξέροντας ότι ο Παναιγιάλειος αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.

Ήταν 11 παίκτες και όπως εξελίχθηκε, η νίκη παίρνει μεγάλη άξια, γιατί ξέραμε ότι δίνουν τον αγώνα τους, παίζουν το είναι τους και το απέδειξαν στο γήπεδο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και την τεράστια προσπάθεια. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα. Να σκύψουμε το κεφάλι όπως κάνουμε μέχρι τώρα. Αυτή η ομάδα αποκτά μέταλλο, πυγμή και με τις προσθήκες θα παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι.

Εύχομαι στον Παναιγιάλειο να βρει λύση. Είναι μεγάλη και ιστορική ομάδα. Έχω παίξει εδώ και έχω δει τη δυναμική του κόσμου. Εύχομαι να βρει λύση στα προβλήματα, γιατί τις χρειάζεται η κατηγορία αυτές τις ομάδες».

Είχατε τύχη σήμερα όπως με τον ΟΦΗ;

«Και με την Παναχαϊκή έπρεπε να νικήσουμε, αλλά δεν το κάναμε. Το ποδόσφαιρο αυτά έχει. Είχαμε την κατοχή, την πρωτοβουλία. Δεν είχαμε τις φάσεις. Δεν γίνεται σε κάθε παιχνίδι να δημιουργείς πολλές φάσεις. Όταν προσπαθείς, κάποια στιγμή δικαιώνεσαι».

footballleaguenews.gr