Βαθμολογία

Βγαίνουν οι ομάδες του All Star Game

Γνωστές θα γίνουν την Παρασκευή (2/2) οι ομάδες των Greek Stars και World Stars που θα πάρουν μέρος στο ελληνικό All Star Game που θα λάβει χώρα στη Πάτρα στις 10 και 11 Φεβρουαρίου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η αντίστροφη μέτρηση για το ΕΚΟ All Star Game '18, το οποίο θα διεξαχθεί στην Πάτρα στις 10 & 11 Φεβρουαρίου, αρχίζει με την ανακοίνωση των αθλητών που απαρτίζουν τις ομάδες της μεγάλης γιορτής του μπάσκετ!

Η Οργανωτική Επιτροπή του ΕΚΟ All Star Game '18 σας προσκαλεί στη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου στο Ίδρυμα Δημητρίου και Λιλής Σταυροπούλου (Σκλάβου Γερασίμου 2 & Αχιλλέως, Πάτρα) στις 12:00. Η συνέντευξη θα καλυφθεί τηλεοπτικά σε live streaming από το ert.gr και το esake.gr

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα ανακοινωθούν οι συνθέσεις των ομάδων των GREEK STARS και των WORLD STARS, με τους καλύτερους Έλληνες και ξένους αθλητές του Πρωταθλήματος όπως αυτοί επιλέχθηκαν από τους 14 προπονητές των ομάδων και ψηφίστηκαν στην διαδικτυακή ψηφοφορία των φιλάθλων.

Παράλληλα, η Οργανωτική Επιτροπή θα ανακοινώσει τους παίκτες κάτω των 22 ετών οι οποίοι θα στελεχώσουν την ομάδα των RISING STARS που θα βρεθούν σε μια ξεχωριστή αναμέτρηση – συνάντηση του παρελθόντος και του μέλλοντος, αντιμέτωποι με τους ALL TIME STARS, την ομάδα των μεγαλύτερων Ελλήνων αστέρων των τελευταίων 20 ετών!

Στη συνέντευξη Τύπου, επίσης, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των αθλητών που θα πάρουν μέρος στους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων. Τέλος, θα ανακοινωθούν τα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού της ψηφοφορίας του κοινού με δώρα τη φιλοξενία δύο ατόμων το διήμερο του ΕΚΟ All Star Game, μπάλες Spalding και τις επίσημες εμφανίσεις του All Star!

Για τεχνικούς λόγους η λήξη της ψηφοφορίας για τους παίκτες του ΕΚΟ All Star Game ’18 επισπεύδεται. Οι φίλαθλοι μπορούν να ψηφίζουν μέχρι την Πέμπτη 1/2 στις 24:00 αντί για την Παρασκευή 2/2 που είχε αρχικά ανακοινωθεί».