Βαθμολογία

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής

Συνεχίζεται το τριήμερο 3,4 και 5 Φεβρουαρίου το πρωτάθλημα της Super League με την διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 20ης αγωνιστικής με την οποία συμπληρώνονται τα 2/3 του πρωταθλήματος.

Μια αγωνιστική στην οποία η ΑΕΛ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στο AEL FC ARENA σε παιχνίδι στο οποίο οι "βυσσινί" θα επιδιώξουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη στο δεύτερο γύρο, απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Πανιωνίου η οποία προέρχεται από εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα και σίγουρα δεν θέλει να κάνει δεύτερη συνεχόμενη στη Λάρισα. Το σπουδαίο αυτό παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (3/2) στις 17:15 και θα μεταδοθεί από το Novasports 2.

Την αγωνιστική αυτή δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης", ένα παιχνίδι κομβικό στη φετινή αμφίρροπη μάχη των δυο τους μαζί με τον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να φτάσει στη νίκη, ενώ η ΑΕΚ ψάχνει και εκείνη τη νίκη στο Πειραιά για να προσπεράσει τον αντίπαλο της. Σέντρα στο ντέρμπι το απόγευμα της Κυριακής (4/2) στις 19:30 με μετάδοση από το Novasports 1.

Από το Novasports 2 θα μεταδοθεί επίσης η δεύτερη σερί έκτος έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, στη μάχη της ομάδας της συμπρωτεύουσας για το πρωτάθλημα και το παιχνίδι στην έδρα του αήττητου συλλόγου της Ηπείρου. Ένα παιχνίδι που θα γίνει Κυριακή στις 15:00. Τέλος από το Novasports 1 θα μεταδοθεί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό το Σάββατο στις 19:30 στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα της 20ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου

15:00 Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη: Novasports 2

17:15 ΑΕΛ - Πανιώνιος: Novasports 2

19:30 Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Novasports 1

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου

15:00 ΠΑΣ Γιάννινα - ΠΑΟΚ: Novasports 2

17:15 Λαμία - Ατρόμητος: Novasports 2

17:15 Λεβαδειακός - Κέρκυρα: Novasports 3

19:30 Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Novasports 1

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου

19:30 Πλατανιάς - Απόλλων Σμύρνης: Novasports 1