Βαθμολογία

«Ιστορίες χωρίς υπόσταση»

Ξεκάθαρη θέση για το ζήτημα της πιθανής παραίτησης του Μαρίνου Ουζουνίδη από τον πάγκο του Παναθηναϊκού πήρε την Τρίτη (30/1) η «πράσινη» ΠΑΕ. Στο «τριφύλλι» τονίζουν πως όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας περί αποχώρησής του δεν ισχύουν.

Μάλιστα, σημειώνουν πως η συζήτηση που είχε με τη διοίκηση αφορούσε την ομάδα και το ρόστερ. Παράλληλα, χαρακτηρίζουν ως «ιστορίες χωρίς υπόσταση» ονόματα προπονητών που κυκλοφόρησαν ως πιθανοί αντικαταστάτες του.

«Ο Μαρίνος έχει έρθει άλλες δύο φορές μέσα στην εβδομάδα και η συζήτηση αφορά την ομάδα και το ρόστερ της. Ο Μαρίνος είναι ο προπονητής μας και όλα τα άλλα (από Τσιώλη μέχρι Αναστασίου και από Φρατζέσκο μέχρι Τεν Κάτε) είναι ιστορίες χωρίς υπόσταση», εέλγαν  χαρακτηριστικά στην ΠΑΕ.

Ατομικό Λουντ και Δώνης

Από εκεί και πέρα, η ομάδα συνέχισε την προετοιμασία της εν όψει του σαββατιάτικου (3/2) αγώνα με τον Παναιτωλικό στη Λεωφόρο. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις δύναμης, πάσες και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Εκτός έμειναν οι γνωστοί Λουτσιάνο, Μολίνς και Μουνιέ ενώ ατομικό ακολούθησαν οι Λουντ και Δώνης