Βαθμολογία

Ανακοίνωσε Αντέτζο η Κέρκυρα

Παίκτης της Κέρκυρας και με τη βούλα είναι ο Ντανιέλ Αντέτζο από την Τρίτη (30/1). Ο Αφρικανός συμμετείχε από την Παρασκευή (26/1) στις προπονήσεις των Επτανήσιων και τελικά υπέγραψε και ανακοινώθηκε η απόκτησή του λίγες μέρες μετά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ποδοσφαιριστής της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ και επίσημα ο Ντάνιελ Αντέτζο. Ο γεννηθείς το 1989 Νιγηριανός στόπερ θα αγωνίζεται με την φανέλα μας τουλάχιστον έως τον Ιούνιο του 2018. Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία».

Από εκεί και πέρα, η μεταγραφή αριστερού μπακ πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά εκείνη του δεξιού μπακ όχι. Ενώ ο Γιάννης Ματζουράκης είχε πει πως υπάρχουν ελλείψεις στην άμυνα, δε έχει βρεθεί μέχρι τώρα αυτό που θα ήθελαν στο νησί και γι' αυτό ίσως μείνουν ως έχουν μετον Αντέτζο να μπορεί να αγωνιστεί και εκεί.

Τέλος, σταδιακά προσπαθεί να μπει ο Νούνες, ο οποίος ακόμη δεν είναι έτοιμος. Ο Πορτογάλος, άλλωστε, δεν είναι και παίκτης που θα πιέσει τον εαυτό του. Με την παραμικρή ενόχληση μένει εκτός και γι' αυτό θα χρειαστεί χρόνος ακόμη για να είναι στο 100%.