Βαθμολογία

Με τους νεοαποκτηθέντες στο Αίγιο ο Απόλλων Λάρισας

Με την διεξαγωγή της τελευταίας προπόνησης στον ολοκαίνουριο χλοοτάπητα του γηπέδου Φιλιππούπολης ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για το παιχνίδι στο Αίγιο με τον Παναιγιάλειο (31/01, 15.00) για την 14η αγωνιστική της Football League.
 
Μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης ο τεχνικός της ομάδας Νίκος Θεοδοσιάδης ανακοίνωσε και την αποστολή, που αποτελείται από δεκαεννιά ποδοσφαιριστές, η οποία θα βρίσκεται νωρίς το βράδυ στο Αίγιο και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο έξω από την πόλη.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι τέσσερις νεοαποκτηθέντες Αποστόλης Γαρυφαλλόπουλος, Δημήτρης Δημολιός, Saensanit Chanawit και Κωνσταντίνος Γκιντίδης,καθώς εκδόθηκαν τα δελτία τους. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Βαγγέλης Ανδρέου και Πλάτωνας Καρακατσάνης, αμφότεροι με προβλήματα από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, όπως και ο Άκης Σουλίδης που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας.
 
Αναλυτικά την αποστολή του Απόλλωνα αποτελούν οι: Παϊτέρης, Φιρινίδης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Δημολιός, Αγρόδημος, Ιβανίδης, Χαραλαμπόπουλος, Χατζής, Γαρυφαλλόπουλος, Τσιλούλης, Κωτσιαρίδης, Συράκος, Μαυριάς, Καμπέρης, Κανούλας, Ανδρέου Ι., Λουκάς.