Βαθμολογία

Φωκικός: Το καμάρι της Φωκίδας επιστρέφει στην Γ’ Εθνική!

Μετά από δύο σεζόν περιπλάνησης στα… αλώνια της πρώτης τοπικής κατηγορίας του νομού Φωκίδας, ο ιστορικός Φωκικός επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα που μέχρι πριν λίγα χρόνια αγωνιζόταν στην Β’ Εθνική δείχνει έτοιμη να κάνει ξανά το βήμα παραπάνω... Με πολύ σωστές κινήσεις της διοίκησης που πρόεδρος είναι ο κ. Ηλίας Τσίγκας, ο Φωκικός δημιούργησε από το μηδέν κυριολεκτικά μία νέα ομάδα που έχει και έμπειρους αλλά και νέους παίκτες στο ρόστερ του.

Να θυμίσουμε πως η τωρινή διοίκηση έχει κάνει πραγματικά έναν μικρό άθλο αφού ανέλαβε μία ομάδα που ήταν με το ενάμιση πόδι στο «γκρεμό» και την «ανέστησε» σε όλα τα επίπεδα.

Ο Φωκικός που έχει προπονητή τον κ. Γιάννη Λύτρα δείχνει ικανός φέτος να τα πάρει όλα αφού είναι μέσα στους στόχους του και στο πρωτάθλημα αλλά και στο κύπελλο! Στο πρωτάθλημα της Α’ Φωκίδας είναι στην κορυφή με 36 βαθμούς, έχοντας σημειώσει 72 γκολ στο πρωτάθλημα (!) και έχοντας δεχθεί μόλις 4! Παράλληλα είναι στους «4» του κυπέλλου Φωκίδας.

Οι άνθρωποι της διοίκησης που αγαπούν πρώτα απ’ όλα την ομάδα έχουν ξεκινήσει από τώρα να βλέπουν την επόμενη ημέρα και να οργανώνονται σε όλα τα επίπεδα. Είναι δεδομένο πως τα όνειρα και οι φιλοδοξίες μιας ομάδας όπως ο Φωκικός με μεγάλη ιστορία δεν μπορούν να σταματούν εδώ…