Βαθμολογία

Η θέση της Ανάβρας για τα επεισόδια

Θέση πήρε η ομάδα της Προοδευτικής Ανάβρας σε επικοινωνία με το athleticlarissa.gr αναφορικά με τα επεισόδια στο παιχνίδι με τον Πύρρο για τον 3ο όμιλο της Β' ΕΠΣΛ.

Αναλυτικά η επίσημη θέση της Ανάβρας:

H διοίκηση της Προοδευτικής Ανάβρας θέλει να ανακοινώσει σχετικά με τις καταγγελίες του εκπροσώπου της ομάδας Πύρρος που αυτοαποκαλείται προπονητής της. Από το πρώτο λεπτό του αγώνα ήταν προκλητικός και διαμαρτυρόταν συνεχώς (όπως συνηθίζει άλλωστε για αυτό και έχει αποβληθεί τέσσερις φορές μέχρι τώρα από αγώνες). Για τον παίκτη Νικούλη που υποτίθεται ότι είχε αιμορραγία, αυτό δεν ισχύει και συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά.

Περίπου στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου ένας 75χρονος φίλαθλος της γηπεδούχου που παρακολουθούσε τον αγώνα πάνω στο τρακτέρ του διαπληκτίστηκε με φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας και αυτοί του επιτέθηκαν ανεβαίνοντας στο τρακτέρ και αυτός απομακρύνθηκε αμέσως. Τότε ο πρόεδρος της ομάδας κάλεσε την αστυνομία και όπως μάθαμε και ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ ο οποίος παρευρισκόταν κατόπιν πρόσκλησης μας και τον ευχαριστούμε για την παρουσία του.

Μετά από αυτό το κλίμα δυναμιτίστηκε και κορυφώθηκε. Με την επίτευξη γκολ των φιλοξενούμενων όταν ο ποδοσφαιριστής πανηγύρισε το γκολ βρίζοντας παίκτες και φιλάθλους μας με τις ακατανόμαστες εκφράσεις "άντε γ...." και "μπ....". Όπως γράφτηκε και στο φ.α. και για αυτό αποβλήθηκε. Ο αγώνας συνεχίστηκε σε τεταμένο κλίμα μέχρι την ισοφάριση όταν και έπεσαν βαρελότα από μερίδα φιλάθλων μας εκτός αγωνιστικού χώρου.

Λυπούμαστε για την πληροφόρηση που υπήρξε και ευχόμαστε να σταματήσει εδώ για να αποφύγουμε την προσφυγή σε ένδικα μέσα για την κατασυκοφάντηση που υποστήκαμε.