Βαθμολογία

Τέλος ο Βαλλιάνος, τον θέλει η Δόξα Δράμας

Ένας παίκτης είχε μείνει στον Απόλλωνα Σμύρνης τυπικά από όσους είχαν μπει στη μαύρη λίστα και τελικά βρέθηκε η λύση και με εκείνον και αποδεσμεύτηκε. Ο λόγος για τον Βασίλη Βαλλιάνο.

Το συμβόλαιο του 29χρονου αριστερού μπακ λύθηκε και εκείνος είναι σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης με τη Δόξα Δράμας να παρακολουθεί τις εξελίξεις και να του έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα για να τον εντάξει στο δυναμικό της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του διαζυγίου: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Βαλλιάνο. Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα και του εύχεται καλή τύχη στο επόμενο επαγγελματικό βήμα του».

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ θα κάνει κάποιες ενέργειες στο κομμάτι της διαιτησίας και τη Δευτέρα (29/1) υπήρξε η ακόλουθη ενημέρωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης κατέθεσε σήμερα αίτημα προς την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας μέσω του οποίου ζητά άμεσα ακρόαση από τα μέλη της. Η ΠΑΕ προτίθεται να εκφράσει στα μέλη της ΚΕΔ τον προβληματισμό της για θέματα διαιτησίας».