Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Γρήγορη παραμονή...»

Συνέντευξη στο ραδιοφωνικό σταθμό Yellow Radio 92.8 έδωσε σήμερα (29/1) ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Νίκος Θεοδοσιάδης.

Ο έμπειρος κόουτς αναφέρθηκε στο στόχο της λαρισινής ομάδας που είναι η όσο το δυνατόν πιο γρήγορη παραμονή στη Football League, ενώ μίλησε και για την σπουδαία νίκη απέναντι στον ΟΦΗ με 1-0.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

Για τη νίκη του Απόλλωνα Λάρισας απέναντι στον ΟΦΗ:

«Ήταν μια μεγάλη και ιστορική νίκη για τον Απόλλωνα. Όταν είσαι μια νεοφώτιστη ομάδα και παίζεις απέναντι στον ΟΦΗ, καταλαβαίνετε τη σημασία της νίκης και το θέμα το ψυχολογικό. Εύχομαι να είναι καλύτερη η συνέχειά μας στο πρωτάθλημα. Ήταν ένα σφιχτό παιχνίδι. Εμείς στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, δεν αφήσαμε τον ΟΦΗ να μας απειλήσει. Νομίζω, όμως ότι δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα. Σταθήκαμε τυχεροί στις δυο φάσεις του ΟΦΗ με τα δοκάρια, αλλά πετύχαμε σημαντική νίκη για εμάς».

Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και τα φαβορί:

«Ο δρόμος είναι μακρύς, οι διαφορές ανάμεσα στις ομάδες δεν είναι μεγάλες. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος για να μην την πατήσεις. Θεωρώ ότι ήδη φαίνεται και αυτές οι τρεις ομάδες, ξέρουμε ξεκάθαρα ποιες είναι. Οι δυο θα πάρουν το εισιτήριο για την Σούπερ Λίγκα, ο Άρης και ο ΟΦΗ ή Παναχαϊκή. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ομάδα. Ο Άρης έχει ένα προβάδισμα, αλλά θα το παλέψουν μέχρι το τέλος και οι τρεις».

Το μέλλον του Απόλλωνα Λάρισας:

«Θέλουμε να σωθούμε όσο γίνεται γρηγορότερα. Αλλάξαμε και το πλάνο μας, πήραμε κάποια παιδιά νέα, πάμε σε ένα άλλο μοτίβο. Χρειάζεται πολλή δουλειά και συγκέντρωση. Δεν έχουμε καταφέρει τίποτα ακόμη, έχουμε δρόμο μπροστά μας και κάθε Κυριακή να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Η οικονομική κατάσταση δεν είναι και η καλύτερη στις ομάδες. Δίνουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά και εκεί κυμαινόμαστε και εμείς και έχουμε πολύ ταλέντο στην ομάδα μας. Το 90% από μεταγραφές έχει κλείσει στην ομάδα».

Για τον Άγγελο Χαντί και τον Πάτρικ Βουό:

«Και οι δυο είναι πολύ καλοί παίκτες και θα βοηθήσουν σημαντικά τον Άρη, είναι μεταγραφές που πρέπει να γίνουν στην ομάδα».