Βαθμολογία

Παντελίδης: «Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας»

Ο Αστέρας Τρίπολης ήταν εξαιρετικός απέναντι στον Ολυμπιακό καθώς τον υποχρέωσε στο ισόπαλο 1-1 στο «Θ. Κολοκοτρώνης», στερώντας του δύο πολύτιμους βαθμούς στην προσπάθειά του για την κατάκτηση του τίτλου.

Μετά το τέλος της κυριακάτικης (28/1) αναμέτρησης, ο Σάββας Παντελίδης στάθηκε στην πολύ καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, η οποία, όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, έδωσε στους Αρκάδες δύναμη για όλα το ενενηντάλεπτο.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς στην Αστέρα στη συνέντευξη Τύπου: «Η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου μας έδωσε δύναμη για όλο το παιχνίδι, γιατί νομίζω ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό, απλά στο δεύτερο μέρος με τις αλλαγές που έκανε μας έβαλε λίγο παραπάνω στο τελευταίο μισό και σε αυτό το σημείο, αν δεν είσαι προσεκτικός, μπορείς να χάσεις το παιχνίδι χωρίς να το καταλάβεις. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν αρκετά ψηλά για τον Ολυμπιακό, αλλά βρήκαμε κάποιες φάσεις αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να τις τελειώσουμε. Εκμεταλλευτήκαμε την κόπωση του Ολυμπιακού από το παιχνίδι του Κυπέλλου γι 'αυτό και ξεκίνησα με πίεση ψηλά. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης ήταν δίκαιο, αλλά σήμερα τελειώνει και βλέπουμε ήδη τον επόμενο αγώνα»

Για την πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας του:

«Κλείστηκε καλά ο χώρος και εκμεταλλευτήκαμε όλα τα λάθη του Ολυμπιακού, καθώς επίσης και το θόρυβο κάποιων αντιπάλων που είχαν έλλειψη ενέργειας».

Για το αν είναι πιο σημαντικό από τους άλλους ο βαθμός απέναντι στο Ολυμπιακό:

«Κάθε βαθμός είναι σημαντικός σε όλα τα παιχνίδια Δεν έχει να κάνει με ποιος είναι ο αντίπαλος αλλά με πόσο εσύ θέλεις τους βαθμούς Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο και το βαθμό απέναντι στο Ολυμπιακό είναι εξίσου σημαντικό με όλους τους άλλους».