Βαθμολογία

Αστέρας Τρίπολης – ΟΣΦΠ 1-1

Την… πάτησε στην Τρίπολη και έπεσε δεύτερος ο Ολυμπιακός! Οι εξαιρετικά στημένοι Αρκάδες κατάφεραν να… εγκλωβίσουν τους «ερυθρόλευκους» και να τους βάλουν «στοπ» στο νικηφόρο σερί εννέα παιχνιδιών (1-1), κάνοντας… δώρο την κορυφή στον ΠΑΟΚ!

Στην δεύτερη θέση έπεσαν οι Πειραιώτες, μία εβδομάδα πριν την εντός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, και βρίσκονται πλέον στο +1 από τους «κιτρινόμαυρους» αλλά και στο -1 από την κορυφή και τον ΠΑΟΚ. Έπιασαν Ξάνθη και Πανιώνιο στην 5η θέση οι Αρκάδες.

Ο Ιγκλέσιας έδωσε σκορ στην αναμέτρηση και το προβάδισμα στον Αστέρα (21’), με τον Ολυμπιακό να απαντάει με πέναλτι του Ανσαριφάρντ (39’), το οποίο είχε κερδίσει νωρίτερα ο ίδιος παίκτης από τον Τριανταφυλλόπουλο. «Φωνάζουν» οι γηπεδούχοι για κόκκινη στον Φιγκέιρας (44’) αλλά και για πέναλτι του Σισέ στον Μανιά (75’).

Φοβερή εμφάνιση από τους Αρκάδες και άριστο κοουτσάρισμα του Σάββα Παντελίδη, με τον Ολυμπιακό να δείχνει κουρασμένος αλλά να έχει τις φάσεις στο δεύτερο μέρος να πάρει το ματς, με τον Αθανασιάδη να κάνει μεγάλες επεμβάσεις κρατώντας τον βαθμό για την ομάδα του!

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Γιαννούλης, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος (74' Ντουντού), Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Τσιλιανίδης (64' Ισνάλντο), Τόνσο, Μανιάς (84' Καλτσάς).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Οσκαρ Γκαρθία): Προτό, Φιγκέιρας, Ενγκελς, Σισέ (85' Τζούρτζεβιτς), Κούτρης, Ρομαό, Ζιλέ, Πάρντο (70' Οτζίτζα), Μάριν (46' Φορτούνης), Μιραλάς, Ανσαριφάρντ.