Βαθμολογία

Πέρασμα του Αμπελωνιακού από το Μαυροβούνι (PICS)

Ο Αμπελωνιακός κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας το μαχητικό Μαυροβούνι με σκορ 1-2 για την Α1’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά του αγώνα, έτσι έδωσαν το έδαφος και μπήκε μπροστά στο σκορ ο Αμπελώνας και η ατυχία τους ολοκληρώθηκε λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου αφού είχαν και χαμένο πέναλτι. Στην επανάληψη ο Αμπελώνας κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα και απλά το Μαυροβούνι να μειώσει στο τελικό 1-2 με πέναλτι.

Στο 17’ φάση διαρκείας στα καρέ του Αμπελωνιακού, όταν το πρώτο σουτ έκανε ο Τριάντης, έδιωξε με τα πόδια σωτήρια ο Βραζιτίκος, στην εξέλιξη της φάσης ο Τριάντης έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία και εκεί έδιωξε με υπερένταση ο Βραζιτίκος. Στο κόρνερ που εκτέλεσε o Ακριβόπουλος πήρε την κεφαλιά ο Μαντζαφούλης και η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από αριστερό κάθετο δοκάρι.

Στο 41’ το φάουλ που κέρδισε ο Ελευθέρογλου ήταν εκείνο που έφερε το γκολ, αφού έγινε άψογη εκτέλεση από τον Τσετιροκλή που άφησε «κολώνα» τον Μπρέλλα για το 0-1. Στο 44’ χαμένο πέναλτι για τους γηπεδούχους, που κέρδισε ο Ακριβόπουλος και εκτέλεσε ο Πεζής για να το στείλει απευθείας άουτ.

Στο 50’ ο Τσετιροκλής κέρδισε τη μπάλα, έδωσε στον Ελευθέρογλου, αυτός έκανε το πρώτο σουτ απέκρουσε ασταθώς ο Μπρέλλας, στην επαναφορά με νέο σουτ το 0-2.

Στο 53’ βαθιά μπαλιά από τον Τσετιροκλή για τον Ελευθέρογλου που έκανε το σουτ ανενόχλητος με τα πόδια έδιωξε ο Μπρέλλας και στην επαναφορά νέο σουτ από τον ίδιο με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 69’ πέναλτι κέρδισε ο Χατζής για το Μαυροβούνι, νικηφόρα η εκτέλεση από τον Μαντζαφούλη για το 1-2.  

Μαυροβούνι (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Μπρέλλας, Σάπιος, Πάτας (65’ Μετάνι), Παπαμάνος, Μαντζαφούλης, Κολιοφούτης, Μπάγκας Α., Μπαντζέλας, Πεζής (46’ λ.τ. Χατζής), Ακριβόπουλος, Τριάντης.

Αμπελωνιακός (Γιάννης Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Κωτούλας, Αλεξόπουλος, Μεσημέρης, Χαντζούλης, Φουλούλης (87’ Νταφούλης), Σουμπάση (85’ Δαλακώνης), Κοντογεώργος (85’ Βούκιας), Τσετιροκλής Ελευθέρογλου (87’ Νταφούλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Αναστασίου, Πατέτσος.