Βαθμολογία

Βασίλης: «Βιώσαμε άσχημες στιγμές…»

Ο τεχνικός του Πύρρου κ. Κώστας Βασίλης τοποθετήθηκε στο athleticlarissa μετά την ισοπαλία της ομάδας του στην Ανάβρα (2-2) και τα πολλά επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο.

«Θέλουμε να εκφράσουμε τα πολλά μας παράπονα σαν ομάδα και διοίκηση του Πύρρου όσον αφορά τα επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι αλλά και τη διαιτητική τριπλέτα του κ. Νίτσα. Προηγήθηκε στο 14’ η Ανάβρα και ισοφαρίσαμε στο 44’ με πέναλτι, σε μία στιγμή όπου θα έπρεπε να είχε δοθεί κόκκινη κάρτα στον αντίπαλο διότι σταμάτησε τη μπάλα με το χέρι ενώ κατευθυνόταν προς το τέρμα, με τον διαιτητή να μην δείχνει τίποτα.

Με το που ισοφαρίσαμε δεχθήκαμε δολοφονική επίθεση από φίλαθλο της Ανάβρας όπου με το τρακτέρ του χτύπησε κυριολεκτικά τον πάγκο της ομάδας από έξω βρίζοντας άσχημα τον Πύρρο.

Ο διαιτητής κάλεσε τους επόπτες, διέκοψε το ματς και όπως μας είπε ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης που ήταν στο γήπεδο κάλεσε την αστυνομία για τα επεισόδια.

Στο 60’ έγινε το 1-2, στην ίδια φάση ο Φραχόλι για τον Πύρρο για εξύβριση δέχθηκε την απευθείας κόκκινη. Στο 70’ αποβλήθηκα γιατί θέλησα να βοηθήσω τον Νικούλη που τραυματίστηκε στο κεφάλι με αίματα.

Στο 88’ από έμμεσο φάουλ του Πύρρου δόθηκε πέναλτι για την Ανάβρα για το τελικό 2-2. Στο ίδιο λεπτό οι φίλαθλοι πέταξαν απ’ έξω πέτρες μπουκάλια και δυναμιτάκια στον αγωνιστικό χώρο.

Και στο 92’ δοκάρι κάθετο για την ομάδα μου είχε ο Μούρης. Κλείνοντας θέλουμε να πούμε ότι ο διαιτητής ανέχθηκε σε πολλά σημεία τα σκληρά μαρκαρίσματα, δεν ανταποκρίθηκε στον αγώνα και δεν έγραψε τίποτα από όλα αυτά που έγιναν στο φύλο αγώνα. Αυτούς τους διαιτητές τελικά ποιος θα τους τιμωρήσει για όλα αυτά που κάνουν».