Βαθμολογία

Πανιώνιος - ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Επιτέλους νίκη για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Ηπειρώτες πέτυχαν μια πολύ μεγάλη και σημαντική νίκη στη δύσκολη έδρα του Πανιωνίου με 1-0 για την 19η αγωνιστική της Super League.

Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν καλύτερη έφτασε στη νίκη χάρις σε τέρμα του Τζημόπουλου στις καθυστερήσεις, ενώ είχε και ένα δοκάρι. Δοκάρι είχε και ο Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 34' το δοκάρι του Πανιωνίου με πρωταγωνιστή τον Λάμπρου που έκανε τη σέντρα-σουτ με τη μπάλα να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη, ενώ στο 43' ο ΠΑΣ ...ισοφάρισε τα δοκάρια όταν ο Μπετρά πάσαρε στο Γιάκο όμως το σουτ του Γιαννιώτη επιθετικού σταμάτησε στο δεξί δοκάρι.

Τελικά στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο "Άγιαξ" της Ηπείρου έφτασε στο 0-1 όταν σε εκτέλεση κόρνερ του Μανθάτη, ο Μπέριος πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Τζημόπουλος την δεύτερη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κότνικ υπογράφοντας τη πρώτη νίκη του ΠΑΣ μετά τις 28 Οκτωβρίου και το εντός έδρα 2-1 απέναντι στη Κέρκυρα.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Βλάχος, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας (74' Σπιριντόνοβιτς), Σαββίδης (46' Μπραχίμι), Λάμπρου, Ντουρμισάι (63' Γεσίλ).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Τζημόπουλος, Μπέριος, Μιχαήλ, Καρανίκας, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς, Βιδάλ (87' Σκόνδρας), Γιάκος (73' Χαλκιαδάκης), Μπετρά (59' Μανθάτης), Κόντε.