Βαθμολογία

Την ουσία το Κιλελέρ, 2-0 το Μελισσοχώρι

Σημαντική νίκη με σκορ 2-0 πέτυχε σήμερα (28/1) το Κιλελέρ κόντρα στον Αστέρα Μελισσοχωρίου για την 18η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη είχε την ουσία καθώς σκόραρε δυο τέρματα, είχε ένα δοκάρι και κάποιες ευκαιρίες, απέναντι στον πολύ καλό Αστέρα που όμως δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις αρκετές φάσεις που δημιούργησε.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Κιλελέρ ο Αλέξης Τζατζάκης ο οποίος πέτυχε και τα δυο τέρματα. Αρχικά στο 9' έκανε το 1-0 με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή και στο 64' από πάσα του Κουσιώρα με πλασέ-λόμπα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Ο σκόρερ είχε και δοκάρι, ενώ ευκαιρίες για το Κιλελέρ έχασαν οι Φαρμάκας, Γαγάρας, Κουσιώρας, σε δυο περιπτώσεις, αλλά και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του κ. Δανιλούλη. Αρκετές ευκαιρίες έχασε η ομάδα του Μελισσοχωρίου.

Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Βάγιος, Δούρος, Ζιόμπουρας, Παλάσκας, Καρακάνος, Γουρνάρης, Παπαδημητρίου, Γαγάρας (65' Κοκότσικας), Φαρμάκας (72' Βράκας), Τζατζάκης (86' Κολοβός), Κουσιώρας (77' Κασσιός).

Αστέρας Μελισσοχωρίου (Σπύρος Μούτσιος): Κουκούτσης, Κυριάκος (65' Καραπέτσας), Καραλής (82' Δημόπουλος), Μαλλιάρας, Αγγελούλης, Λιάγκας, Χαρούλης, Νούσιας, Ζαφειρίου, Βουτυρίτσας (78' Μπιρόλ), Μπόντε (39' λ.τ. Βογιατζής).

Ο τεχνικός του Αστέρα, Σπύρος Μούτσιος με δήλωση του στο athleticlarissa.gr ανέφερε:

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας μου. Στο ποδόσφαιρο όμως όποιος βάζει τα γκολ κερδίζει».