Βαθμολογία

Ουζουνίδης: «Μόνο χαιρετάμε, δεν καλωσορίζουμε»

Ούτε αυτή τη φορά ήρθε το διπλό για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έμεινε στο 0-0 με τον Απόλλωνα Σμύρνης χωρίς μάλιστα να είναι και καλός. Μάλλον τυχερός θα έπρεπε να που πήρε και τον βαθμό το απόγευμα του Σαββάτου (27/1).

Στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την κατάσταση που επικρατεί στους «πράσινους» και τις πολλές αποχωρήσεις, ενώ εξήγησε πως αν φύγει και ο Κουρμπέλης, το «τριφύλλι» θα αποδυναμωθεί ακόμα περισσότερο. Αναλυτικά όσα είπε:

«Μετά τα τελευταία γεγονότα είμαι ευχαριστημένος με την διάθεση και την όρεξη που έδειξαν τα παιδιά. Πάμε σε ένα διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, έφυγαν παίκτες. Δεν είναι εύκολο, πρέπει να βρεθούμε ξανά. Να αλλάξουμε την ομάδα μας. Πρέπει να αρχίσουμε να φτιάχνουμε το αμυντικό μας κομμάτι. Κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα, είχαμε τις ευκαιρίες. Δεν τα καταφέραμε. Παρ’ όλα αυτά, να πω συγχαρητήρια στα παιδιά για τη διάθεση. Δεν είναι εύκολο παραμονές αγώνων, να έχουμε κλάματα και χαιρετούρες. Μόνο χαιρετάμε, δεν καλωσορίζουμε κανέναν. Πρέπει να στηρίξουμε αυτά τα παιδιά και εύχομαι καλή συνέχεια στον Απόλλωνα. Είναι μία ομάδα που μπορεί και δεν θα έχει πρόβλημα να μείνει στην κατηγορία».

Για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα: «Δεν είναι η στιγμή για αυτά».

Για το κλίμα: «Δεν νομίζω να είναι κανείς ευχαριστημένος να βλέπει αυτή την κατάσταση. Τα παιδιά όμως είναι δεμένα μεταξύ τους και αυτό είναι το στυλ που πρέπει να ακολουθήσουμε. Να είμαστε σε άλλα παιχνίδια πιο τυχεροί».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού στο ματς: «Δείτε τι αλλαγές έγιναν στα τελευταία λεπτά. Είναι παιδιά με ταλέντο αλλά χωρίς εμπειρίες. Σκεφτείτε αυτή την ομάδα χωρίς τον Κουρμπέλη».