Βαθμολογία

Ματζουράκης: «Στην άμυνα έχουμε ελλείψεις»

Πολύτιμη νίκη που της δίνει και ανάσα εν όψει της συνέχειας πήρε το απόγευμα του Σαββάτου (27/1) η Κέρκυρα, η οποία έκαμψε την αντίσταση του Πλατανιά με 2-0 στο ντεμπούτο του Γιάννη Ματζουράκη.

Στη συνέντευξη Τύπου ο έμπειρος τεχνικός κράτησε χαμηλά την μπάλα γνωρίζοντας πως η συνέχεια θα είναι δύσκολη, ενώ για τις μεταγραφές ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας ότι χρειάζεται ενίσχυση στην άμυνα, εννοώντας προφανώς την απόκτηση αριστερού και δεξιού μπακ.

Αρχικά δήλωσε:«Ηταν ένας αγώνας στον οποίο οι παίκτες μου έπρεπε να πιάσουν το ταβάνι των ικανοτήτων τους. Είχαμε άγχος, αλλά και αποφασιστικότητα. Δώσανε πάρα πολλά και δίκαια έφτασαν στη νίκη. Είχαμε ευκαιρίες, τα δοκάρια και νομίζω ότι θα τους δοθεί η δυνατότητα ν ηρεμήσουν περισσότερο και να δούμε το υπόλοιπο πρόγραμμα με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Εχουμε να κάνουμε δουλειά, αλλά βλέποντας την διάθεση των παικτών, πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Αυτοί οι τρεις βαθμοί θα τους βοηθήσουν πολύ. Να ευχαριστήσω τον κόσμο και να είναι κοντά στην ομάδα».

Για τις μεταγραφές είπε: «Εκεί που είδα ότι δεν υπάρχει ισορροπία στην ομάδα είναι από το κέντρο και κάτω. Από το κέντρο και πάνω υπάρχουν πολλοί παίκτες. Το τι μπορούν να δώσουν, θα το δούμε. Στην άμυνα έχουμε ελλείψεις».