Βαθμολογία

Απόλλων Σμύρνης - Παναθηναϊκός 0-0

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (27/1) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη για την 19η αγωνιστική της Super League.

Μια αναμέτρηση στην οποία το "τριφύλλι" παρουσίασε μεν σημάδια αγωνιστικής βελτίωσης, ωστόσο για ακόμα ένα παιχνίδι δεν μπόρεσε να φτάσει στη νίκη μακριά από τη Λεωφόρο και έμεινε στο 0-0, ενώ η Ελαφρά Ταξιαρχία πήρε ένα πολύτιμο, στη μάχη της παραμονής, βαθμό.

Οι δυο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι, αρχικά για τους γηπεδούχους στο 9' όταν στο σουτ του Ελμπάζ η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι, από την απόκρουση και του Βλαχοδήμου, ενώ στο 21' το "τριφύλλι" ...ισοφάρισε τα δοκάρια όταν στη σέντρα-σουτ του Γιόχανσον η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Στάθης, Ζησόπουλος, Μπαρτολίνι, Κούρος (39’ λ.τ. Χουάρες), Παπάζογλου, Τσουκαλάς (62’ Μενδρινός), Κονέ, Αλμπάνης, Ντεβέσα (76’ Ανιέτε), Ελμπάζ.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Ινσούα, Κουρμπέλης, Τζανδάρης (90’ Πίσπας), Χατζηγιοβάνης (80’ Κουντουριώτης), Άλτμαν (75’ Στάικος), Λουντ, Δώνης.