Βαθμολογία

Ο Δαμασιακός ισοφάρισε τον Μπιμπλιτζή στο 80’ (PICS)

Από έναν βαθμό (1-1) πήραν Φαλανιακός και Δαμασιακός σε ένα παιχνίδι που ήταν μοιρασμένο κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, με τον Δαμασιακό να έχει τρεις κλασσικές ευκαιρίες, απέναντι όμως στον νεαρό 19χρονο τερματοφύλακα Μπιμπλιτζή ο οποίος έκανε πολύ σημαντικές αποκρούσεις και κράτησε το μηδέν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Της Βάσως Γκατζούλη

Στο 7’ καλό σουτ του Λόλα υποχρέωσε τον Μπιμπλιτζή να διώξει σε κόρνερ. Στο 24’ τη σέντρα έβγαλε ο Λόλας, ο Ραπτοτάσιος την κάθετη πάσα για τον Σουγλή Κ., που από κοντά έκανε το σουτ αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Και στο 34’ ο Λόλας έβγαλε καλή σέντρα για τον Ραπτοτάσιο, αυτός βρέθηκε τετ α τετ αλλά πάλι έδιωξε ο κίπερ.

Στην επανάληψη στο 56’ ο Λόλας έβγαλε τη σέντρα για τον Λούτσο μπλόκαρε και πάλι ο τερματοφύλακας. Στο 63’ την κεφαλιά ο Λυγούρας Β. απέκρουσε προσωρινά ο τερματοφύλακας και στην επαναφορά ο Ιωαννίδης με προβολή έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους.

Καλές στιγμές για τον Φαλανιακό στο 62’ όταν το σουτ έκανε ο Μαχαίρας όμως η μπάλα πήγε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Στο 67’ ο Παπαγεωργίου εκτέλεσε το φάουλ, ο Λεσάϊ την κεφαλιά, μεγάλη απόκρουση από τον Μιγδάνη. Στο 75’ ο Σουγλής Κ. έβγαλε τετ α τετ τον Λόλα, αυτός έκανε το σουτ και πάλι έδιωξε με τα πόδια ο Μπιμπλιτζής. Και στο 80’ ο Δαμασιακός κατέφερε να φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Δούκας έκανε ωραία σέντρα και ο Σουγλής Σ. με σουτ βολίδα στην απέναντι γωνία έκανε το τελικό 1-1.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σουγλής Σ. έκανε το σουτ, μοναδική απόκρουση από τον Μπιμπλιτζή σε κόρνερ. Το παιχνίδι πήρε μια άγρια ομορφιά στα τελευταία λεπτά με την μπάλα να πάει πάνω – κάτω. Στο 85’ ο Ιωαννίδης απέναντι από τον Μιγδάνη δεν μπόρεσε να ευστοχήσει και τελευταία καλή στιγμή για τον Φαλανιακό ήταν στο 90’ όταν ο σουτ έγινε από τον Βαρσάμη, έδιωξαν προσωρινά οι αμυντικοί, η μπάλα πήρε ύψος και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Φαλανιακός (Τάσος Μπεριτζάς): Μπιμπλιτζής, Μαχαίρας, Βαρσάμης, Πανταζής Η. (46’ Φατούρας), Πανταζής Γ., Μπλέντι, Λυγούρας Β., Λεσάϊ, Ιωαννίδης, Παπαγεωργίου (77’ Στατήρης), Λυγούρας Χ. (23’ λ.τ. Πανταζής Μ., 85’ λ.τ. Τσακνάκης).

Δαμασιακός (Νίκος Χρόνης): Μιγδάνης, Ραπτοτάσιος, Μπακαϊμης (77’ Μούτσιος), Ντόκος, Μόκας, Μουσιάρης (55’ Δούκας), Τσιάλτας (65’ Τσεκούρας), Σουγλής Σ., Λόλας (85’ Βίδρας), Λούτσιος, Σουγλής Κ.

Διαιτητική τριπλέτα: Αγγελούλης, Μακρής, Χασιώτης.