Βαθμολογία

Δίκαιη μοιρασιά στο Βλαχογιάννι

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η σημερινή (27/1) αναμέτρηση ανάμεσα στην Δόξα Βλαχογιαννίου και την Λάρισα 2012 για την 18η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ DeTox.

Μια αναμέτρηση η οποία δεν είχε τις πολύ μεγάλες φάσεις μπροστά στις δυο εστίες με συνέπεια μοιραία η μπίλια να καθίσει στην ισοπαλία, στη μάχη των δυο ομάδων για παραμονή.

Στο 1' η Λάρισα 2012 είχε διπλή ευκαιρία με τετ α τετ του Δημήτρη Κίτσου με τον Βλιώρα να αποκρούει και στην επαναφορά η μπάλα να καταλήγει κόρνερ, ενώ στο 30' η ομάδα του Νίκου Φακίτσα μπορούσε να κάνει το 1-0 όταν ο Μπαντής έβγαλε μόνο του τον Σωκράτη Φακίτσα, αλλά αυτός γλίστρησε στην προσπάθειά του.

Στην επανάληψη η ομάδα του Γιώργου Λιάπη απείλησε με την κεφαλιά του Μπέη, ενώ στο 83' και στο 87' ο Μπαντής από πλευράς γηπεδούχων έκλεψε τη μπάλα από τους αμυντικούς των φιλοξενούμενων όμως δέχτηκε και στις δυο περιπτώσεις μαρκαρίσματα με συνέπεια να μην μπορέσει να κάνει το σουτ και να απειλήσει.

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Βλιώρας, Μωυσίδης, Οικονόμου (63' Λάκης), Μάρκου, Μυτούλας, Αθανασούλης, Γκουρομπίνος (51' λ.τ. Τάσος), Πάτσης, Φακίτσας Σ. (80' Γεωργούλης) Μπαντής, Ιγγλέζος (90' Αλεξίου).

Λάρισα 2012 (Γιώργος Λιάπης): Καλλιμάνης, Κίτσος Π., Φλώρος Βαλ. (53' Μανακούσιος), Πρίφτης, Φλώρος Β., Μολάς, Φλώρος Παντ. (75' Φλώρος Α.), Κίτσος Δ., Τσιάκος, Μπόντε (85' Σελήνης), Ξέρας (63' Μπέης).