Βαθμολογία

Κέρκυρα - Πλατανιάς 2-0

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα της Κέρκυρας η οποία, στο ντεμπούτο του Γιάννη Μαντζουράκη στον πάγκο της, επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά στο νησί των Φαιάκων για την 19η αγωνιστική της Super League.

Με τη νίκη αυτή οι Επτανήσιοι πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα καθώς έφτασαν τους 14 βαθμούς, ενώ η ομάδα της Κρήτης βυθίστηκε ακόμα περισσότερο καθώς παρέμεινε στους 9 πόντους και είναι με το ένα πόδι στη Football League.

Οι Φαίακες, που ήταν ανώτεροι καθόλη τη διάρκεια του ματς, άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τουράμ, ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε μονομαχία του με τον τερματοφύλακα του Πλατανιά.

Η ομάδα του Ρόκα προσπάθησε να φτάσει στο 1-1 στην επανάληψη, όμως δεν μπορούσε να κάνει κάτι αξιόλογο με την Κέρκυρα να φτάνει στο τελικό 2-0 στο 75' πάλι με σκόρερ τον Βραζιλιάνο με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται στη φάση αυτή τραγικό λάθος των παικτών του Πλατανιά.

Κέρκυρα: (Γιάννης Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Σπίνουλας, Γρομητσάρης, Ιωάννου, Αναστασίου, Σιόντης, Μπαλάφας (73' Αρτυματάς), Ρόλε (79' Ζορμπάς), Γεωργίου, Επσταϊν (68' Παμλίδης), Τουράμ.

Πλατανιάς (Χοσέ Ρόκα): Κλιάιτς, Νίλι, Καρυπίδης, Στάμου, Σκαρντοβέλι, Δημούτσος, Μάλσα, Ντουαλά (64' Στόιτσεφ), Κοροβέσης (75' Γκρζέλακ), Ενσικουλού, Πετρόπουλος (88' Παπανικολάου).