Βαθμολογία

Κόβει πίτα ο ΣΕΠΝ Λάρισας

Για άλλη μία χρονιά την 17η ο Σύνδεσμος Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών του Νομού Λάρισας (ΣΕΠΝ.ΛΑΡΙΣΑΣ) κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 21:00 ώρα την Πέμπτη 1/2/2018 στην ψαροταβέρνα το Λιμανάκι στην Λάρισα (Καλλιθέας). Πλήρες μενού και ζωντανή μουσική 10€ με υπεύθυνο το μέλος του ΣΕΠ Γιάννη Μικερτζή (μαζί του θα μας ταξιδέψουν μουσικά σχεδόν όλοι οι τραγουδοποιοί γνωστών νυχτερινών κέντρων).

Το ΔΣ αποφάσισε φέτος οι βραβεύσεις να είναι σε πολύ μικρότερο αριθμό και σε διαφορετική φιλοσοφία και θα δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Επίσης σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις καθιερώνουμε το 20λεπτο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, όπου μπορεί όποιος θέλει να δηλώσει  την συμμετοχή του στην είσοδο και να μιλήσει εν τάχει για τις  απόψεις, προτάσεις, παράπονα, περιστατικά όσο αναφορά πάντα μόνο για το τοπικό μας ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και μόνο διότι πιστεύουμε ότι μπορεί κάτι να βγει καλό από αυτή την ενότητα.

Ιδιαίτερες προσκλήσεις δεν θα σταλούν όμως, καλούμε τα μέλη, τούς φίλους, το ΔΣ της ΕΠΣΛ και όποιοι θέλουν να έρθουν να  διασκεδάσουν μαζί μας.